DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
34°C
Batman
34°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
34°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
29°C
Salı Çok Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C

Milletvekili Ramanlı, Siirt’te çeşitli temaslarda bulundu

HÜDA PAR Sözcüsü ve Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Siirt’e geldi.

Milletvekili Ramanlı, Siirt’te çeşitli temaslarda bulundu
REKLAM ALANI
06.09.2023 09:48
111
A+
A-

Ramanlı, ilk ziyaretini Seyyid Ahmed Bedevi Medresesi’ne gerçekleştirdi.

Medrese ziyaretinin ardından Siirt Ticaret ve Sanayi Odası’na giden Ramanlı, burada yönetim kurulu üyeleriyle Siirt’in sorunlarına dair fikir alışverişinde bulundu.

Ziyaretlerin ardından kentte gerçekleştirdiği temaslarla ilgili kısa bir değerlendirme yapan Ramanlı, şöyle konuştu:

“Bugün evliyalar şehri Siirt’teyiz. İki gün sürecek programımızda çeşitli ziyaretlerimiz ve temaslarımız olacak.

Bugün ilk ziyaretimizi Seyyid Ahmed Bedevi Medresesi’ne gerçekleştirdik. Burada Molla Abdürrahim Baskın Hocamızla hem medrese eğitiminin önemi hem de gençlerin manevi gelişimiyle ilgili hasbihal ettik.”

Siirt Ticaret Odası ziyareti hakkında da bilgilendirmede bulunan Ramanlı, “Siirt’e istihdam alanlarının daha da artması gerektiğiyle ilgili düşüncelerimizi paylaştık. Siirt’te organize sanayi bölgelerinin geliştirilmesi, Milli Park olan Botan Vadisi’nin kültür ve spor turizmine açılması, işsizliğin azaltılması ve mevcut sorunların çözüme kavuşturulması için yapılabilecekleri değerlendirdik.” dedi.

Öğle programlarının ardından Kadın Kolları üyeleriyle bir araya gelen Ramanlı, burada partisinin çalışmaları ve kadın politikası hakkında konuştu, Kadın Kolları üyelerinin sorduğu sorulara cevap verdi.

Ramanlı, Kadın Kolları ile gerçekleştirdiği bilgilendirme toplantısının ardından Siirt Barosu, Esnaf ve STK temsilcilerini ziyaret edeceği ve ardından saat 20.30’da Milet Bahçesinde gençlerle bir araya geleceği belirtildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.