DOLAR
32,5044
EURO
34,9180
ALTIN
2.431,84
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
29°C
Batman
29°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
24°C
Çarşamba Yağmurlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
22°C

YRP BAŞKAN ADAYLARINI TANITTI

Yeniden Refah Partisi (YRP) Batman Belediye başkan adayı Av Tahir  Zaman , ilçe ve belde belediye başkan adayları ile  il meclis  üyeleri ile basın mensuplarıyla bir araya geldi.   

YRP BAŞKAN ADAYLARINI TANITTI
REKLAM ALANI
15.02.2024 13:02
9
A+
A-

Yeniden Refah Partisi (YRP) Batman Belediye başkan adayı Av Tahir  Zaman , ilçe ve belde belediye başkan adayları ile  il meclis  üyeleri ile basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Batman’ın sorunlarına kalıcı çözümler getirmeyi hedeflediklerini belirten YRP belediye başkan adayı Av. Tahir Zaman,  Bir şehrin de beyni belediyedir. Bu minvalde Belediyenin imkânlarını en iyi şekilde kullanarak gençlere istihdam alanları yaratmak, israfı önleyerek vatandaşların yaşam standartlarını yükseltmek bizim birinci önceliğimizdir” dedi.
Kendi kendine yeten  ve sürekli gelir elde eden bir eko sistem oluşturmak istediklerini kaydeden belediye başkan adayı Zaman, “  Bu minvalde üretim ve halkın ihtiyaçlarını karşılayacak projeler üreterek birçok belediyeye ilham olmayı hedefliyoruz. Ayrıca sahada çalışan bir ekip oluşturarak vatandaşın problemlerini ve ihtiyaçlarını anında öğrenmeyi ve bu sorunlara karşı anında çözüm yolu bulmayı hedefliyoruz” dedi.  Zaman ” Bir genç olarak gençlerin problemlerini bizzat biliyorum ve bu sorunları kendim de yaşıyorum. Gençlerin hayata karşı büyük bir umutsuzluğu mevcuttur. Bu durum olumsuz duyguları tetikliyor. Bu problemleri yaşayan biri olarak çözümü de biliyorum. Her vatandaşa hizmet etmek düsturumuzdur. Halkın ihtiyaçlarına çözüm üreten projelerle ve belediyenin imkanlarını en doğru şekilde karşılayarak belediye gelirlerini arttırmak bu sayede de yeni istihdam alanları oluşturmak istiyoruz” dedi.  ardından konuşan Yeniden refah Partisi Batman İl Başkanı Ziya Ülhak Yamaç, “ Halka hizmet hakka hizmet düsturuyla  yıllar boyunca ortaya koymuş olduğumuz siyaset anlayışımız her zaman Türkiye’ye refah ve huzur getirmiştir. Milletimizin istikrar ve istikbali için uzun zamandır sürdürdüğümüz bu yürüyüş, bugün de inanmış kadrolarla devam ediyor. En zor zamanlarda sorumluluk üstlenen aziz kadrolarımızla birlikte Yeniden Refah için ayağa kalkmış bulunuyoruz. Milli Görüş, sadece siyasi bir hareket, sadece siyasi bir görüş değil, aynı zamanda bir yaşam felsefesi, Milli Görüşün temel taşları, ahlak, fazilet, merhamet, liyakat, feraset, hidayet, dirayet ve gayrettir” diye konuştu.

İŞTE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI

Il Sorumlusu Servet BENİCE
Il Başkanı Ziya ulhak YAMAÇ
Batman Belediye Başkan Adayı Avukat Tahir ZAMAN

Sason belediye başkan adayı Mesut BAZ
Balpinar belediye başkan adayı imadeddin EKMİŞ
Besiri belediye başkan adayı Alpaslan KARABULUT
Gercuş belediye başkan adayı Abdullah YALÇIN
Yücebağ belediye başkan adayı Abdullah TUNÇ
Kayapınar belediye başkan adayı Mehmet Zeyni ÖNEL

Batman İl genel meclis üyesi adayı Orhan DOYAN
Hasankeyf İl genel meclis üyesi adayı Eyüp BAŞARAN
Hasankeyf il genel meclis üyesi adayı Mücahit KURT
Belediye meclis üyesi adayi Adnan DEMİR
Belediye meclis üyesi adayı Şefik AYDIN
Belediye meclis üyesi adayı Ahmet SEYİDOĞLU

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.