DOLAR
32,3910
EURO
34,7746
ALTIN
2.397,14
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C

MHP MİTİNG GİBİ KONGRE YAPTI

MHP (Milliyetçi Hareket Partisi) Batman 14. Merkez İlçe Başkanlığı kongresini adeta mitingi havasında gerçekleştirdi.

MHP MİTİNG GİBİ KONGRE YAPTI
REKLAM ALANI
24.09.2023 20:00
255
A+
A-

MHP (Milliyetçi Hareket Partisi) Batman 14. Merkez İlçe Başkanlığı kongresini adeta mitingi havasında gerçekleştirdi.Batman İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans salonunda gerçekleştirilen kongrede kısa süre önce başkanlığa atanan Cahit Sevim, başkanlığa seçildi. Kongrede Divan Kurulu Başkanlığına MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Avukatı ve aynı zamanda MHP MYK Üyesi Bahadır Alperen, Divan üyeliklerine MHP Bitlis il Başkanı Tekin Uçak ve MHP Siirt il başkanı Cengizhan Tükenmez seçildi.

Milliyetçi Hareket Partisi’nde 9 Ağustos 2023 tarihinde başlayan kongre süreci, Batman Merkez ilçe başkanlığı kongresi ile devam etti. 305 delegenin oy kullandığı seçimde, kısa süre önce Merkez İlçe Başkanlığı atanan Cahit Sevim, bütün oyları alarak Merkez İlçe Başkanı seçildi.

“SAFLARIMIZI SIKLAŞTIRMALIYIZ”

‘Saflarımızı her zamankinden daha çok sıklaştırmalıyız’ diyen MHP Batman İl Başkanı Muhammed Arif Çetin kongrede şunları söyledi; “Saflarımızı sıklaştırmalıyız, saflarımızı sıklaştırırsak gönüllerimizdeki safları da sıklaştıracağız. 54 yılı aşkındır, Milliyetçi ülkücü hareket olarak tüm üzerimize oynanan oyunları hamdolsun göğsümüzdeki imanla bozduk. Oynanan oyunlar kurulan kumpaslar atılan iftiralar ile sürekli her sene her hafta türlü türlü oyunları başlarına yıktık alnımızın akıyla atlattık ve çıktık. Bizler gönül saflarımızı sıklaştırırsak ve bize emanet edilen bu kutlu görevi layıkıyla yerine getirip görevimizi ifa edersek, bundan emin olun, aramızdaki muhabbeti bozmak isteyenler fırsat bulamayacaktır. “

“DÜNDEN DAHA GÜÇLÜYÜZ”

MHP Batman İl Başkanı Muhammed Arif Çetin; “Bizler aramızdaki muhabbeti koruyup, arttırsak dünden daha da güçlü olacağız. Bu yüzden kardeşlik ve ülküdaşlık hukuku çok mühimdir. Müslüman Müslümanın kardeşidir. Ülkücü ülkücünün öz kardeşidir; bu şuurla yaşayacağız hareket edeceğiz. İnsanoğlu beşerdir hata yapabilir, bazı art niyetliler gözünün önündeki odunu görmez, ancak kendi gözünün içindeki saman çöpünü görmez. Sizlerden ricam aranızdaki muhabbeti ve kardeşliğinizi pekiştirip ilayı kelimetullah rızası davamıza sahip çıkmanızdır.” dedi.

“MUSTAFA’LAR ÖLÜR, ALLAH DAVASI ÖLMEZ”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Avukatı ve aynı zamanda MHP MYK Üyesi Bahadır Alperen; “Türkiye’de birçok il ve ilçe gezdim. Böyle bir kalabalığı ilk kez Batman’da görüyorum. Batman’da bir ateş yakacağız. 31 Mart seçimleri bir nişane olacaktır. Son nefer, son nefes ve son damla kanımıza kadar mücadelemize devam edeceğiz. Cennet mekân Mustafa Pehlivanoğlu’nun dediği gibi, ‘Mustafa’lar ölür, Allah davası ölmez. Batman ilimizdeki ilçelerimizin kongrelerini yaptık. Batman olarak 31 Mart yerel seçimlerinde mücadele edecek kadroları oluşturuyoruz. Batman’da olmaktan büyük keyif aldım. Şu gördüğüm manzara beni ziyadesiyle mutlu etmiştir. 62 il gezdim, ilk kez bir merkez ilçe kongresinin bu kadar kalabalık olduğunu gördüm. Benim için onur ve gurur kaynağıdır. Ankara7dan Batman’a gelmeden önce Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin sizlere çok selamını getirdim. Selamını sizlere iletiyorum. Batman büyük sıkıntılar yaşamış ve şehit yatağıdır. 5 bin ülkücü şehidi ve binlerce gazinin emaneti olarak Batman’da mutlak suretle zafer etme etmemiz lazım. Bu kez Muhammed Arif Çetin Kardeşimizin İl Başkanı olduğu bir kentte olmaktan onur ve gurur duyuyorum. Batman’da ülkemiz, milletimiz ve davamız için ve Türk-İslam Âlemi için şehit olan şehitlerimizi ruhu ve gözü hep yanımızdadır. Batman Allah’ın izniyle İl Kongremizin ardından kendilerine yakışır seçimlere hazırlanacaktır. Sıkılmadık el, girilmedik gönül, gitmediğimiz köy, belde, ilçe ve ev kalmayacak.“ diye konuştu.

“BEN DEĞİL, BİZ OLACAĞIZ”

Yapılan konuşmaların ardından söz alan MHP Merkez İlçe Başkanı Cahit Sevim, ‘Ben Değil, Biz olacağız’ şiarıyla göreve geldiklerini söyledi. Başkan Sevim; “Değerli Başkanım Muhammed Arif Çetin’in önerileriyle, değerli büyüğümüz Sayın Edip Semih Yalçın beyin olur ve takdirleriyle şahsımı Batman Merkez ilçe Başkanlığı göreviyle onurlandırıp gösterdikleri güven ve takdirlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Rabbim bize güvenenleri mahcup etmesin. Yerelde Batman’a genelde ise Türkiye’mize hizmet etmek içen gecemizi gündüzümüze katacağız. Bu bir dava ve bayrak yarışıdır. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun” diye konuştu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.