DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
34°C
Batman
34°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
34°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
22°C

Mahallemiz Tertemiz: Sağlık Mahallesi

SAĞLIK MAHALLESİ TEMİZLİK ÇALIŞMALARIYLA TERTEMİZ

Mahallemiz Tertemiz: Sağlık Mahallesi
REKLAM ALANI
19.09.2023 14:04
162
A+
A-

Batman Belediyesi tarafından start alan ‘Mahallemiz Tertemiz’ kampanyası Sağlık Mahallesi’yle devam etti.

Mahallenin büyüklüğüne, bulvar, cadde ve sokak sayısına göre personel ve araç sayısının belirlendiği kampanya kapsamında her hafta cumartesi günü mahalle/mahalleler detaylı bir şekilde kirlilikten arındırılıyor.

Sağlık Mahallesi Muhtarı Fatma Türkan: “Kampanya dolayısıyla mahallemize gelen Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerine, Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp şahsında teşekkürlerimi iletiyorum. Çalışmayla, mahallemiz temizlenirken kirliliğin kökü de kazındı. Yapılan temizlik çalışmasını oldukça anlamlı buluyorum” şeklinde konuştu.

Temizlikle ilgili ihtiyaç, talep ve önerileri de dinlendiği çalışmalarında; cami, tandır evi, kaldırım ve yollar yıkanarak temizlenirken, boş alanlardaki hafriyat atıkları toplanıp bertarafı sağlandı. Gelen talepler doğrultusunda ihtiyaç noktalarına sallamalı çöp kutularının montajı da gerçekleştirildi. Batman Belediyesi tarafından mahalleye kazandırılan modern tandır evi sayesinde daha önceki mevcut tandır evi işlevselliğini yitirdiğinden muhtarın talebi üzerine yıkılarak alan temizlendi.

Bu haftaki ‘Mahallemiz Tertemiz’ kampanyasında Sağlık Mahallesinde; 20 personel, 3 süpürge aracı ve 2 sulama aracı, 2 kepçe, 2 kamyon ile 1 konteyner yıkama aracı görev aldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.