DOLAR
32,5355
EURO
34,8134
ALTIN
2.425,15
BIST
9.725,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Açık
32°C
Batman
32°C
Açık
Perşembe Az Bulutlu
32°C
Cuma Az Bulutlu
32°C
Cumartesi Açık
32°C
Pazar Parçalı Bulutlu
32°C

Kendo aşiretinden Serkan Ramanlı’ya destek

Kendo aşireti temsilcilerinden bir heyet HÜDA PAR Sözcüsü ve AK Parti Milletvekili Adayı Serkan Ramanlı’nın seçim lokalini ziyaret ederek destekleme kararı aldı.

Kendo aşiretinden Serkan Ramanlı’ya destek
REKLAM ALANI
01.05.2023 14:32
374
A+
A-

Batman’ın Sason ilçesinden Kendo Aşireti’nin temsilcileri kalabalık bir heyetle Batman Milletvekili Adayı Serkan Ramanlı’ın seçim lokalini ziyaret etti. Kendo eşireti temsilcileri 14 Mayıs’ta gerçekleşecek olan seçimde cumhurbaşkanlığı seçimi için Recep Tayip Erdoğan’ı milletvekilliği seçimi için ise Serkan Ramanlı’yı destekleyeceklerini ilan etti.

Kalabalık bir heyetle seçim lokalimi ziyaret edip desteklerini beyan eden Kendo Aşireti ileri gelenleri ve mensuplarına teşekkür eden Ramanlı, burada bir konuşma yaparak 14 Mayıs aklşamına kadar durmadan çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

Batılın sesi, hakikatin ve hakkın sesinin üstünde çıkmasına fırsat vermemek adına herkesi 14 Mayıs akşamına kadar çalışmaya davet eden Ramanlı, insanların kapılarına tek tek giderek hakikati anlatma çağrısında bulundu.

Kimyası bozuk insanların hatırına memleketi ateşe atmak isteyenlere fırsat vermeyerek insanlara hakikati anlatmaya çalıştıklarını ifade eden Ramanlı, herkesi 14 Mayıs akşamına kadar hakikati insanlara ulaştırmaya davet etti.

“Çatışmadan, huzursuzluktan ve kargaşadan siyasi çıkar elde etmek isteyenlere fırsat vermeyin”

Ramanlı, “İnancımıza sarıldıkça, kardeşliğimizi hatırladıkça, kendimiz için istediğimizi Müslüman kardeşimiz içinde istemekten vaz geçmedikçe, emin olun hiç kimse bize güç yetiremez. Hiç kimse önümüzü kesemez. Belki bazıları; çatışmadan, huzursuzluktan, kargaşadan bir siyasi çıkar elde etmek istiyor olabilir. Çünkü bazıları için huzur ortamı onların huzursuzluğunun kaynağıdır. Çünkü onların kimyası bozuktur. Peki, biz kimyası bozuk insanları hatırına bu memleketi ateşe sürüklermiyiz? ve ateşe sürüklemeye bizim hakkımız var mı? Bütün bunları insanlarımıza birer birer anlanmamız gerekiyor. ”

“Batılın sesi, hakikatin ve hakkın sesinin üstünde çıkmasına fırsat vermeyelim”

Sessiz çoğunluğun sesi olduklarını ifade eden Ramanlı, “Biz meydanlarındayız ve sesimizi gür bir şekilde çıkarabiliyoruz. Her gün bir mahalledeyiz. İstiyoruz ki; kardeşlerimiz de bizimle yan yana dursunlar ve bizimle omuz omuza dursunlar. Kol kola girelim ve sesimizi yükseltelim. Çünkü bu ses hakikatin sesidir. Batılın sesinin hakikatin ve hakkın sesinin üstünde çıkmasına fırsat vermeyelim. Çok az bir zamanımız kaldı. Çalışmak için çok ama dinlenmek için az bir zamanımız var. O halde tatili ve dinlenmeyi 14 Mayıs’ın sonrasına bırakalım. 14 Mayıs akşamına kadar çalışalım. Emeğimizin zayi olmaması için çalışalım ve endişelerimizi diri tutalım. İnşallah zafer bizim olacaktır.” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.