DOLAR
32,3696
EURO
34,9488
ALTIN
2.325,48
BIST
9.094,68
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Açık
25°C
Batman
25°C
Açık
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Açık
25°C
Salı Açık
26°C

KESKİN, 200 KİŞİYLE İYİ PARTİ’YE GEÇTİ

Batman’ın Gercüş ilçesinde 26 yıl boyunca MHP İlçe Başkanlığını yapan Burhan Keskin, 200 kişiyle İYİ Parti’ye katılım sağladı.

KESKİN, 200 KİŞİYLE İYİ PARTİ’YE GEÇTİ
REKLAM ALANI
04.12.2022 10:29
495
A+
A-

İYİ Parti Gercüş ilçe Başkanlığına yapılan kongreyle seçilen 26 yıllık siyasetçi Burhan Keskin, ilçede yeni bir döneme girdiklerini söyledi. İlçe kongresinde hazır bulunan önceki İlçe Başkanı Ömer Dilber; “İYİ’ler olarak bayrağı 26 yılık kurt siyasetçi Burhan Keskin abimize devrettik. Kendisinin başarılı bir dönem geçireceğine eminim. Bugün partimize 200 kişiyle katılım sağlayarak, hizmet yarışında var olduğunu gösterdi. Batman’da İYİ Parti olarak her zaman güçlenmeye devam edeceğiz.” diye konuştu.

“BATMAN İYİ OLACAK”

Önceki Gercüş ilçe Başkanı Ömer Dilber’e teşekkür eden İYİ Parti Batman İl Başkanı Kısmet Çelik, ağalar diyarının İYİ partiyle büyüyeceğini ve daha da güçleneceğini söyledi. Başkan Çelik yaptığı açıklamada; “Son bir yıldır Gercüş ilçemizde İYİ Partiye katılmak için birçok kesimden ve aileden talepler geliyordu. Parti olarak yaptığımız değerlendirme ve istişarelerden sonra birçok aday içerisinde 26 yıllık tecrübeli siyasetçi Burhan Keskin’den yana kararımızı kıldık. Hafta sonu ilçe kongremizi de yaparak ilçe Başkanlığı seçimimizi yaptık. Gercüş İYİ Parti artık Burhan Keskin’e emanet. Hepimize hayırlı ve uğurlu olsun.” diye konuştu.

“BİZE GÜVENENLERİ MAHCUP ETMEYECEĞİZ”

İYİ Parti’ye 200 kişiyle katılım sağlayan yeni ilçe Başkanı Burhan Keskin kendisine güvenenleri mahcup etmeyeceğini söyledi. 26 yılık siyasi tecrübesiyle Gercüş’te başarılı bir dönem geçireceklerini belirten Başkan Keskin; “Başta İYİ Parti İl Başkanımız Sayın Kısmet Çelik’e, önceki ilçe başkanımız Sayın Ömer Dilber’e, Genel Merkezimize ve bize güvenen herkese teşekkür ederim. Hep birlikte halkın ve hakkın sesi olacağız. İYİ bir yolda olduğumuz için gururlu ve onurluyuz. Allah hepimizin yardımcısı olsun.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.