DOLAR
32,9449
EURO
35,7631
ALTIN
2.529,53
BIST
10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
32°C
İstanbul
32°C
Açık
Pazar Açık
32°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
29°C
Çarşamba Az Bulutlu
29°C

GENÇ MÜSİAD 52. GENEL İDARE KURULUNDA TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ SEÇİLDİ

MÜSTAKİL SANAYİCİ VE İŞ ADAMLARI DERNEĞİ (GENÇ MÜSİAD) BATMAN BAŞKANI METİN AKYEL VE YÖNETİMİ 52. Genel İdare Kurulu (GİK) toplantısına katıldı.

GENÇ MÜSİAD 52. GENEL İDARE KURULUNDA TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ SEÇİLDİ
REKLAM ALANI
02.06.2024 12:50
4
A+
A-

Genç MÜSİAD’ın Türkiye genelindeki şubelerinin geniş katılımıyla organize ettiği 52. Genel İdare Kurulu (GİK) Gaziantep Şubesinin ev sahipliğinde, 31 Mayıs-2 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirildi. 60 şubeden 300’den fazla kişinin yoğun katılımıyla Gaziantep’te üç günlük bir program kapsamında düzenlendi.

Programa yönetim kurulu ile birlikte katılım sağlayan Batman Şube Başkanı Metin Akyel koordinesindeki şube yapılan değerlendirmeler sonucu en çok faaliyette bulunan şubeler arasında dereceyle seçilip, ödüle layık görüldü,

Protokol konuşmaları ve Gala yemeği ile başlayan programda söz alan Akyel; “Yaptığımız çalışmaların genel merkez tarafından ödüle layık görülmesi Batman için sevindirici bir haber ve geçmişte kaderine terk edilen bu şehir için en büyük sloganımız olan BİZ BU ŞEHRİ KADERİNE TERK ETMEYECEĞİZ, mottomuzla her gün yeni bir fikirle uyanan gençler için çalışmaya devam edeceğiz. Aynı heves ve azimle gece gündüz demeden Batman’ın gençliğinin yollarına ışık tutup adeta hantallaşmış fikirlerin yeniden ışıldaması adına Genç Müsiad olarak öncülük etmeyi sürdüreceğiz”, dedi.

Aynı zamanda Akyel ; Genç MÜSİAD’ın 2024 2. çalışma dönem hedeflerinin altını çizdi. Bu hedeflere ulaşma noktasında Genç MÜSİAD’ın; özellikle dijital yetkinlik, farkındalık, üretim, kişisel ile kurumsal gelişim ve değerlerine bağlı gençlerin yetişmesi başlıkları altında öncülük edeceğini belirtti. Ülkemizde son zamanlarda “beyin göçü” yaşandığı noktasında endişeler olduğuna değinen Başkan, memleketlerin dahi kendi değerlerine sahip çıkması gerektiğini belirterek, bu noktada şubelerinde yetenekli gençlere katma değerli çalışma ortamları oluşturmak için çalışmalar yapacağını duyurdu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.