DOLAR
32,9449
EURO
35,7631
ALTIN
2.529,53
BIST
10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
32°C
İstanbul
32°C
Açık
Pazar Açık
32°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
29°C
Çarşamba Az Bulutlu
29°C

ÇETİN’DEN BELEDİYEYE ELEŞTİRİ

MHP Batman İl Başkanı Çetin’den Batman Belediyesi’ne Eleştiri

ÇETİN’DEN BELEDİYEYE ELEŞTİRİ
REKLAM ALANI
10.06.2024 08:58
28
A+
A-

MHP Batman İl Başkanı Muhammed Arif Çetin, X hesabından yaptığı açıklamada Batman Belediyesi’ni sert bir şekilde eleştirdi. Çetin, “Oysa ki Batman Büyükşehir olacaktı. Daha ilaçlama yapamayan Belediye, ne yapabilecek acaba, biz de herkes gibi çok merak ediyoruz? Çekirge bir sıçrar, iki sıçrar” ifadelerini kullandı.

Çetin’in bu eleştirisi, belediyenin hizmetleri konusunda duyulan memnuniyetsizliği vurgularken, belediyenin gelecekteki çalışmalarına yönelik beklentilerin de altını çizdi. Batman halkının belediyeden daha etkin ve verimli hizmetler beklediğini belirten Çetin, “Şehrin gelişmesi ve yaşam kalitesinin artması için belediyenin daha planlı ve etkin çalışmasını bekliyoruz. Yerel yönetimlerin, vatandaşların ihtiyaçlarına hızlı ve etkili çözümler üretmesi gerekmektedir” dedi. Çetin ayrıca, “Gerçi oturma eylemi dışında herhangi bir etkin çalışma ve plan da beklemiyoruz. Bari çekirgelere karşı da o zaman belediye yönetimi bir oturma eylemi gerçekleştirsin de belki çekirgeler geri çekilirler” ifadeleriyle belediyenin daha proaktif bir yaklaşımla hizmet sunması gerektiğini belirterek pasif tutumuna dikkat çekti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.