DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Pazartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Salı Açık
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C

TÜRKİYE’Lİ MÜŞRİKLER, ALİ ERBAŞ & YUSUF TEKİN

Biri DİN Eğitimini, diğeri ise MİLLİ EĞİTİMİ allak bullak ettiler. Dini ve Milli eğitimi hasarlı toplumlar yıkılmaya mahkumdur.

TÜRKİYE’Lİ MÜŞRİKLER, ALİ ERBAŞ & YUSUF TEKİN
REKLAM ALANI
06.05.2024 11:38
3
A+
A-

Diyanet İşleri Başkanı Prof.Dr.Ali Erbaş’ın muammalı Başkanlığında yarattığı sis ve karanlık icraatlar artık zıvanadan çıktı. Eşine Makam arabası, kendisine 6 adet Makam arabası, kızına imtiyazlar, hutbede saçma sapan bilgisiyle okuyarak kendini rezil eden İngilizce sunumlar, arapça bilgi eksikliği, devasa bir bütçe ile yönetilen Diyanetin paralarının çar çur oluşu. Verdiği yandaş ve politik fetvalar. Nursuz yüzü ve uğursuz söylemleri ile Yüce İslamın itibar kaybı riskine sokan ve Mekkeli Müşrikler gibi duruşlarıyla ülke gönlünü kanatan enteresan bir adam. Cumhurbaşkanı acaba bu adamı neden tutar ??? la havleee !!!

Suudi Arabistan’da GMC marka makam arabasıda olayın maydanozu oldu. Ülkedeki cami cemaat ilişkilerindeki handikapların temel sorumlusu Ali Erbaş’ın Diyaneti İslam hizmetleri alanında yönetmemesidir. Ali Erbaş politikalarının İslama hizmeti bir yana bırakın, islama hasar veren yönleri aşikar durumdayken Cumhurbaşkanı halen bu adamı ne diye tutar.

Camilerde toplanan ve halkımızın dini duygularının tecellisi olan yardımlar Ali Erbaş’ın İslam dışı müsriflik ve saltanatlık alanlarına mı gidiyor ?

Ülkedeki Din Diyanet mekanizmasını acaba Ali Erbaş politikası yüzünden ne olduğu belirsiz cemaatler mi yönetiyor ?

DELELİM BİR DİĞER ADAMA. MİLLİ EĞİTİM BAKANI YUSUF TEKİN

Milli Eğitimin altını kazıyan, Eğitimde Millilik bırakmamak için her tür komployu kuran, Eğitimi din temelli hayallere ulaştırmak için saçma sapan ve beka sorunu yaratacak müfredata imza atan, sözüm ona otorite ile yönetme tekniği ile Erdoğan’ı taklit etmeye çalışan , öğretmenleri atayamadığı gibi, mevcut öğretmenleri hayatlarından bezdiren, Ülkedeki bilim ışığını söndürmek için her türlü yalnışa imza atan bu adamı Cumhurbaşkanı neden tutar.

CUMHURBAŞKANIM BU ADAMLAR NE YAHU ???

Türkiye’nin Yüzyılı bu mu ?

13 Milyon mülteciyi sırtımıza oturtmak ve halkın ezilmesimidir Türkiye’nin yeni yüzyılı ?

Din travması yaşatan Ali Erbaş ile mi Türkiye’nin Yüzyılında yaşayacağız ?

Yusuf Tekin gibi Eğitim travması yaratanların iki dudağı arasında katlolmaya devam edecek mi Türkiye Yüzyılı ?

31 Mart seçimlerine rağmen halen değiştirmediğiniz kadrolarınızla mı devam edecek Türkiye’nin Yüzyılı ?

YOKSA DAHA BAŞLAMADAN BİTECEK Mİ ? TÜRKİYE’NİN YÜZYILI …

 

Murat Çuhadar

Türkiye’nin Yaşam Koçu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.