DOLAR
32,9449
EURO
35,7631
ALTIN
2.529,53
BIST
10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
32°C
İstanbul
32°C
Açık
Pazar Açık
32°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
29°C
Çarşamba Az Bulutlu
29°C

MİLLİ ANTRENÖRÜMÜZ YILMAZ, BALKAN ŞAMPİYONASINDA

Batman’ın başarılı Karate antrenörlerinden Hüseyin yılmaz, 31 Mayıs – 02 Haziran 2024 tarihleri arasında İstanbul’da yapılacak ‘Balkan Çocuklar Karate Turnuvası’nda Milli Antrenör olarak ilimizi temsil edecek.

MİLLİ ANTRENÖRÜMÜZ YILMAZ, BALKAN ŞAMPİYONASINDA
REKLAM ALANI
20.05.2024 16:16
7
A+
A-

Karate Milli Taktım Antrenörü olan Batmanlı Hüseyin Yılmaz; “İlimizi ve ülkemizi uluslararası arenada temsil etmek onur ve gurur vericidir. 31 Mayıs – 02 Haziran 2024 ‘Balkan Çocuklar Karate Turnuvası’ İstanbul’da yapılacak. Turnuvada ülkemizi milli sporcular temsil edecekken, bende Milli Antrenör olarak görev yapacağım. Amacımızı turnuvayı hatasız ve başarılı bir şekilde sonuçlandırıp ilimizi v ülkemizi en iyi bir şekilde temsil etmektir.” diye konuştu. Batman’ı ve ülkemizi ‘Balkan Çocuklar Karate Turnuvası’ şampiyonasında temsil edecek olan Milli Antrenör Hüseyin Yılmaz’ı tebrik eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, bütün branşlarda da aynı başarıyı beklediklerini söyledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.