DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
34°C
Batman
34°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
34°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C

‘ŞAMPİYONLUK HEDEFİMİZE ODAKLANIYORUZ’

TFF 3. Lig 2. Grupta lider konumda olan TPAO Batman Petrolspor, kendi evinde Hacettepe 1945’i yenerek şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.

‘ŞAMPİYONLUK HEDEFİMİZE ODAKLANIYORUZ’
REKLAM ALANI
25.03.2024 13:57
8
A+
A-

Karşılaşmanın ardından Petrolspor Basın Sözcüsü Cemal Kaya açıklamalarda bulundu. Galibiyeti değerlendiren Basın Sözcüsü Cemal Kaya; “Ligin başından beri söylediğim gibi, maç maç devam ediyoruz. İkinci devrenin zor olduğunun farkındaydık. Her şeye rağmen, hedefe ulaşmak için her maçımızı kazanmamız lazım. Bizim için her maçın ayrı bir önemi var ve bu stratejiye uyup sezonu şampiyonlukla taçlandırmak istiyoruz. Önümüzdeki maçlara odaklanmış durumdayız. Galibiyete giden yol, vereceğimiz eforla alakalı. Şampiyonluk hedefimize Odaklanmamız gerekiyor. Hacettepe 1945 maçını unutup önümüzdeki Sapanca Gençlik maçına odaklanıp, aynı mantaliteyle devam etmemiz gerekiyor. İnşallah kupayı hep beraber kaldıracağız. Hepimiz bir arada olduğumuzda ekstra motive oluyoruz. Ben, şampiyon olacağımıza inanıyorum. Bu şampiyonluk, camiamız için bir kupadan çok daha anlam taşıyor. “ diye konuştu.

“TARAFTAR GÖNLÜMÜZDE TAHT KURDU”

“Ayrıca, şanlı taraftarımızın 90 dakika boyunca yaptığı destek ve coşku, bu şehrin enerjisiyle birleşince yarattığınız farkındalık ile taraflı tarafsız herkesin gönlünde taht kurdunuz. “ diyen Petrolspor Basın Sözcüsü Cemal Kaya sözlerini şöyle sürdürdü;  “Yine muhteşem bir doksan dakika ile takımımızın 12. Adamı oldunuz. Tüm sinerjinizle şampiyonluğa odaklandınız. İnşallah bu zaferin hazzını birlikte yaşayacağız. Kalan maçlarımızda da renklerimize gönül vermiş tüm Petrolsporlu taraftarlarını tribünlerimizde görmek ve oyuncularımızı maçın başından sonuna kadar aynı coşkuyla desteklemelerini istiyoruz”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.