DOLAR
32,9449
EURO
35,7631
ALTIN
2.529,53
BIST
10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
32°C
İstanbul
32°C
Açık
Pazar Açık
32°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
29°C
Çarşamba Az Bulutlu
29°C

AHMET TÜRK’TEN KÜRTLERE BİR DARBE DAHA

AHMET TÜRK’TEN KÜRTLERE BİR DARBE DAHA
REKLAM ALANI
17.05.2024 10:20
9
A+
A-

AHMET TÜRK’TEN KÜRTLERE BİR DARBE DAHA

Sözüm ona Kürt siyasetçisi ve Barış insanıdır Ahmet Türk.

Sözüm Ona Demokrasi, İnsan Hakları ve Toplumsal uzlaştırıcı yönü vardır Ahmet Türk’ün

Sözüm ona Kürt sorunu denen senaryonun kahramanlarından biridir Ahmet Türk …

YAZIKLAR OLSUN SANA AHMET TÜRK …

16 Mayıs 2024 tarihinde Ankara Ağır Ceza Mahkemesi Terör Örgütü Yandaşlığından ötürü Ahmet Türk’e 10 yıl ceza vererek bir kez daha tescillendi ki Ahmet Türk Terör yanlısı bir halk hainidir.

31 Mart seçimlerinde DEM partisinden Mardin Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday oldu ve seçildi. Aday olması bile başlı başına Kürt halkına bir darbe ve ihanetti. Bir kez daha HDP-PKK-DEM denilen şer yuvalarının bu ülkede kaotik ortam yaratmak ve kürt halkı üzerinden kanlı rant elde etmek, Siyonistlere hizmet etmek ve Amerikanın köpekliğini yapmaktan başka hiçbir yönleri yoktur.

Ahmet Türk sanıldığı kadar Barışçıl değil, bilakis kindar ve ömrünün son deminde yine Kürt halkını kirli emellerine alet edecek kadar sahiplerine bağlı bir maşadır.

Çünkü Ahmet Türk ceza aldığı bu davadan önceden haberi vardı ve biliyordu ki bu davadan ceza alacak ve yerine Kayyum atanacaktı. Planı tıkır tıkır işledi ve dün aldığı cezadan sonra şimdi görevden el çektirilecek ve yerine kayyum atanacak.

Peki bile bile neden aday oldu ? Cevabı çok net ve belli. Ahmet Türk’ün sahipleri onu öne sürdüler ve birkaç haftalık Başkanlık serüveninden sonra yerine Kayyum atanacak ve ülkeyi kaotik ortama sokacaklar. Hedef bu, plan bu …. Eee ne oldu Ahmet Türk’ün Barış, Demokrasi falan filan vartasına.

Ona inanan, güvenen ve oy veren kürt halkı yine hayal kırıklığına uğradı ve bir kez daha kullanıldılar. Demek ki neymiş ? Bunlardan bir cacık olmazmış…

Türkiye Cumhuriyeti içinde barınan her din, dil ve ırk’tan insanın Cumhuriyetidir ve bu Cumhuriyet bu şekli ile ilelebet muhafaza edilecektir. Ne DeM, Ne HDP, Ne PKK Köpeği ve ne de başka bir şer güç asla muvaffak olamayacaktır.

Kürt halkının artık bu DEM-HDP-PKK gibi sayfalarıda kapattığını hep birlikte göreceğiz zaten.

EY AHMET TÜRK …

Bile bile kurdun bu oyunu

Ceza yiyeceğini ve görevden alınacağını bile bile aday oldun

Kaotik ortam hazırlığına kendini maşa edip, kürt halkına ihanet ettin .

Kendi kininde, kendi kanında boğul ve artık KÜRT halkını ve TÜRK halkını rahat bırak. Bizim barışımız kendi bayrağımızın altında canlı yaşıyor zaten. Sen ve sahiplerin gölge etmeyin yeter.

Şimdi belki yaşından ya da sağlık durumundan ötürü hapse girmeyebilirsin ama gireceğin başka yerlerde var mesela öldüğünde cehennemin dibi gibi.

Bu ülkeye, bu vatana ve bu bayrak altındaki kardeş halklara yaşattığın her acı için lanet olsun sana ve sahiplerine.

Tarih seni affetmeyecek ve unutma sadece Türk Mahkemelerinden ceza almadın. Şerefli Kürt halkının vicdanında da ceza aldın. Umarım Allah’ta cezanı verir.

Murat Çuhadar

Türkiye’nin Yaşam Koçu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.