DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Parçalı Bulutlu
34°C
Batman
34°C
Parçalı Bulutlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
29°C
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C

YENİDEN REFAH’IN LOKAL AÇILIŞLARI MİTİNGE DÖNÜŞÜYOR

Batman merkez başta olmak üzere ilçe ve beldelerde iddialı adaylarla seçimlere hazırlanan Yeniden Refah Partisi, Beşiri ilçesindeki coşkulu lokal açılışının bir benzerini de Sason’da yaptı.

YENİDEN REFAH’IN LOKAL AÇILIŞLARI MİTİNGE DÖNÜŞÜYOR
REKLAM ALANI
04.03.2024 11:08
61
A+
A-

Batman merkez başta olmak üzere ilçe ve beldelerde iddialı adaylarla seçimlere hazırlanan Yeniden Refah Partisi, Beşiri ilçesindeki coşkulu lokal açılışının bir benzerini de Sason’da yaptı.
Sason’da binlerce Yeniden Refah Partisine gönül verenlerle coşkulu bir lokal açılışı yapan Belediye Başkan Adayı Mesut Baz, ilçelerindeki sıcaklığın ve kendisine gösterilen desteğin Mereto’nun zirvesindeki karı bile erittiğini söyledi.
“SASON HALKI DENENMİŞLERİ İSTEMİYOR”
Salonluların asil ve onurlu bir halk olduğunu, önceden her partiden ve görüşten başkanlara destek verdiğini ifade eden Belediye Başkan Adayı Mesut Baz, ‘Sason refahla yenilecek. Yeniden Refah ve yeniden hizmet sözlerine halkımızın oylarına talibiz. Halkımız artık denenmiş hiç kimseyi isbtemiyor.’ dedi.
“HALKIMIZ İSTEDİ, ADAY OLDUM”
Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı Mesut Baz; “Adaylığımız uzun istişareler sonucunda oluştu. Aşiretlerimizin, kanaat önderlerimizin, sevenlerimizin, STK’larımızın ve partimizin desteğiyle bizlerde 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde memleketimize hizmet etmek için aday olduk. Bugün bu coşku ve heyecan görülmeye değer. Sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır. Size söz veriyorum. İlçemizi ben değil, hep birlikte ahlaklı bir Belediyecilik anlayışı ile yöneteceğiz. Onun için herkesin sandığı gitmesini ve tercihini bizden yana kullanmalarını istiyorum.” şeklinde konuştu.


YENİDEN REFAH TAM KADRO AÇILIŞTAYDI
Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı Mesut Baz’a tam kadro destek verdiklerini belirten İl Başkanı Ziyaülhak Yamaç, kazananın Sason olacağını ve hizmette sınır tanımayacaklarını söyledi. Sason seçim lokali açılışına İl Başkanı Ziyaulhak Yamaç, Batman Belediye Başkan adayı Av. Tahir Zaman, Hasankeyf Belediye başkan adayı Veysi Şebay, Gerçüş Belediye başkan adayı Abdullah Yalçın, Beşiri Belediye Başkan Adayı Alparslan Karabulut, Balpınar Belde Belediye Başkan Adayı İmadeddin Ekmiş, Yücebağ Belde Belediye Başkan Adayı Abdullah Tunç, İl Genel Meclis Üyeleri adayları Orhan Doyan, Kenan Sırlan, Eyüp Başaran, Mücahit Kurt, Belediye Meclisi Üyesi Adayları Adnan Demir, Şefik Aydın, YRP’nin yöneticileri ve binlerce Partili katılım sağladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.