DOLAR
32,3114
EURO
34,6841
ALTIN
2.409,90
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Hafif Yağmurlu
23°C
Batman
23°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Çok Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C

ÖZTÜZÜN’E RAKİBİ ZAMAN’DAN DESTEK

31 Mart 2024 Yerel seçimlerinde Yeniden Refah Partisi Batman Belediye Başkan Adayı olan Av. Tahir Zaman, hem rakibi hemde meslektaşı olan Av. Mehdi Öztüzün’e sahip çıktı.

ÖZTÜZÜN’E RAKİBİ ZAMAN’DAN DESTEK
REKLAM ALANI
13.03.2024 11:21
144
A+
A-

‘Basına yansıyan Sayın Mehdi Öztüzün’ün Dem Partisi’nden ihracı bizde çok derin bir endişe oluşturmuştur.’ diyen Yeniden Refah Partisi Batman Belediye Başkan Adayı olan Av. Tahir Zaman sözlerini şöyle sürdürdü; “Dem Partisi’nin kendi adayına yapmış olduğu, ötekileştirici ve küçük düşürücü, hedef gösteren, antidemokratik açıklamalarını hayret ve üzüntüyle karşıladık. Dem Parti’nin kendi adayını ihraç etmesinin sebeplerini sıralarken kadın hakları ile ilgili olduğuna vurgu yapmıştır.”

“DEM PARTİ İRONİK BİR HAMLE YAPTI”

Yeniden Refah Partisi Batman Belediye Başkan Adayı olan Av. Tahir Zaman; “Bunun tamamen seçmenin vicdanını rahatlatmaya dönük ironik bir hamle olarak değerlendiriyoruz. İhracın sebebini petrol spor maçında Serkan Ramanli ve Mehdi Öztüzün’ün barışa hizmet eden tesadüfen çekilmiş bir fotoğraf karesine duyulan öfkenin dışa vurumu olduğunu değerlendiriyoruz. Büyük acılar çekmiş milletimizin barışa ve kardeşliğe duyduğu hasret ve özlemin sudan sebeplerle baskılanmasını seçmenin iradesine yapılmış post modern bir darbe olarak milletimizin zihninde iz bırakmıştır. Sürekli barış ve demokrasiden söz eden Dem Partisi’nin tavrı Batman halkının barışcı ve demokratik özleminden çok uzaktır.  Bu sebeple Sayın Mehdi Öztüzün’le alakalı yapılan açıklamaları, Dem Partisi’nin hedef gösteren tutumunu yanlış bulduğumuzu kamuoyu ile paylaşıyoruz.” Şeklinde açıklamada bulundu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.