DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
34°C
Batman
34°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
34°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
22°C

ERİN Mİ ? TÜRK MÜ ?

ERİN Mİ ? TÜRK MÜ ?
REKLAM ALANI
22.03.2024 15:54
16
A+
A-

ERİN Mİ ? TÜRK MÜ ?

Mardin’de 31 Mart tarihideki seçimin ülke siyasetine olan etkisini de hep birlikte göreceğiz. İki aday yarışıyor. Birisi Ak Parti’nin adayı Abdullah Erin, diğeri ise şer güçlerin adayı Ahmet Türk

Abdullah Erin ile Ahmet Türk’ün profillerine bakalım …

ABDULLAH ERİN 30 yıldır Devletin millete hizmet alanı içerisinde görev yapıyor. Türk Bayrağı altında yaşayan tüm milletlerin emrinde ve hizmetinde çalıştı. Türk Kürt Laz Çerkez demeden herkese eşit muamele ile görev yetkilerini kullanarak hizmet yaptı.

AHMET TÜRK 40 yılı aşkın bir süredir PKK ve Uzantılarının emri altında, Kürt halkının sözüm ona hak ve hukukunu savunan sözde ideoloji çemberinde hizmet etti ve bu hizmetlerin hiç biri Kürt halkına dair değildi.

ABDULLAH ERİN , görev süresince eğitime destek oldu, eğitimciye destek oldu. Okul yapımları ve çağdaş adımlar atılmasına, beyinlerin yetişmesine hizmet eden politikalar içinde çalıştı.

AHMET TÜRK , Okul yakan, öğretmen öldüren, öğrenci öldüren bir siyasetin savunuculuğunu yaptı.

ABDULLAH ERİN, Ulaşılmaz köylerin yollarının yapılmasına ve açılmasına hizmet etti.

AHMET TÜRK, Yolları kesen eşkıyaların, yolları bombalayan sistemlerin emrinde bir siyasete vekillik yaptı. Kürt halkının yolunu kapattı.

ABDULLAH ERİN, Hastane, sağlık ocağı, doktor ve hemşire temini derdiyle uğraşırken

AHMET TÜRK, yakılan hastanelerin, katledilen doktor ve hemşirelerin kanlarını döken ideolojilerin yanında siyaset yaparak hakın sağlık hakkının aksamasına neden oldu.

ABDULLAH ERİN, okumuş, deneyimlemiş, tecrübeli ve entelektüel yönüyle halkı demokrasi, çağdaşlık ve medeni unsurlarda iteklemeye ve desteklemeye çalışırken

AHMET TÜRK, Feodal yapıyı sürdürerek halkın koyun mekanizması içerisinde kalmasını sağlayan bir ideolojinin etkin liderliğini yapmıştır.

ABDULLAH ERİN, Bir yanı Kürt, Bir yanı Arap ama her yanı İNSAN olan yönüyle dururken

AHMET TÜRK, ötekileştirme ve kardeşi kardeşten ayıran politikaların neferliğini yapan bir ideolojiyi savunarak devam etmektedir.

ABDULLAH ERİN , Millet yaşarsa Devlet yaşar felsefesini sürdürüp, her canın kıymetli ve kutsal olduğunu ortaya koyup kanıtlamışken

AHMET TÜRK kardeşi kardeşe kırdıran sistemlerin ve tabut tabut dolan toprakların üzerinde siyaset yapan , anaların gözünün yaşlı ve kandırılmış olarak yitirilen canların müsebbibi olan bir zihniyetin adayı olarak karşımızda duruyor.

Hiçbir KÜRT, Hiçbir TÜRK’ten farklı değildir. Bu seçimi İNSAN kazanacak.

Abdullah ERİN 31 Mart’ta sadece Mardin’in değil, KADER siyasetinin adayıdır.

 

Murat Çuhadar

Türkiye’nin Yaşam Koçu

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.