DOLAR
32,2700
EURO
34,7272
ALTIN
2.399,89
BIST
10.291,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

PETROL CITY YÖNETİMİ CEVAP HAKKINI KULLANDI

Petrol Cıty AVM yönetimi, basında çıkan haberlerle ilgili basın açıklaması yaptı.

PETROL CITY YÖNETİMİ CEVAP HAKKINI KULLANDI
REKLAM ALANI
23.02.2024 14:43
6
A+
A-

Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Keleş ve yönetim kurulu üyelerinin bulunduğu basın toplantısında iddialara cevap verildi.  Kentin en büyük yatırımlarından biri olan Petrol City Alış – veriş merkezinin 30’dan fazla yeni markanın yatırım yapması sonucu 100’e yakın yatırımcının ortaklığıyla da 1000’den fazla kişiye istihdam alanı yaratıldığı belirtildi.

Petrol Cıty AVM’de yapılan basın toplantısında konuşan yönetim kurulu: ”Hissedarlara hiçbir şekilde hesap verilmediği, gelir gideri hak sahipleriyle paylaşılmadığı” iddialarının doğru olmadığını söyledi. Yapılan açıklamada, ”Petrol Cıty Avm A.Ş. ortaklarından oldukça küçük bir kısmının kaosdan menfaat temin etme adına yaptığı birçok eylemin sonucunda asılsız yayınlar yapılmıştır. Kamuoyunca açılacağına dair tek bir umudun olmadığı, çekleri yazılan, bankalar nezdinde itibari olmayan bir enkaz şirketinden bugün kâra geçilen iş dünyasında saygın bir yere sahip bir şirket haline, mevcut yönetim kurulunun özveri ve çabası ile gelinmiştir. Bu durum, kamuoyu ve iş dünyasının kabul ettiği olgudur. Petrol Cıty Avm, Batman ilinin cazibe merkezi haline gelmiş olması hasebiyle birçok ulusal firmanın çalışmak istediği bir iştirak haline gelmiştir. Bulunduğumuz pazarda, toplumun bir parçası olmaktan gurur duyuyoruz; bünyemizde mağazalarını işleten yerel, ulusal ve uluslararası iş ortakları ile doğrudan çalışıyor, binlerce vatandaşı istihdam ediyor; binlerce müşteriye hizmet veriyor, mahalleler ve şehirlerin desteklenmesi yoluyla birçok kişiye olumlu etki ediyoruz. Petrol Cıty A.Ş. ailesi olarak dün nerede isek bugün de aynı yerdeyiz. İşimize odaklanmış Batman ve halkına istihdam ve katma değer üretmeye devam edeceğiz” ifadeleri kullanıldı. Petrol City yönetiminin bu açıklamalarına karşılık, diğer hissedarlara da cevap ve söz hakkı doğmuştur.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.