DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
34°C
Batman
34°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Yağmurlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C

MARDİN KAMUOYUNA DUYURUMDUR – AK PARTİ’DEN İSTİFA EDİYORUM

MARDİN KAMUOYUNA DUYURUMDUR – AK PARTİ’DEN İSTİFA EDİYORUM
REKLAM ALANI
06.02.2024 16:11
9
A+
A-

MARDİN KAMUOYUNA DUYURUMDUR – AK PARTİ’DEN İSTİFA EDİYORUM

Tek amacımız olan memleket toprağına, vatana ve Millete olan sevdamızın duygularıyla oynanmıştır. Ak Parti Genel merkezi tarafından yapılan açıklamayla Artuklu Belediye Başkan adaylığına Mehmet Tatlıdede aday olarak gösterilmiştir. Kaos, kumpas, muammalar dolu başkanlık süreci içerisinde Mardin’e ve Mardin halkına layık görülen bu şahısla aynı mecliste görev almaktan ar duyarım. Bu nedenle Artuklu Belediye Meclis Üyeliği adaylığımdan geri çekildiğimi bildirir ve bu bağlamda Ak Parti ile bir bağımın kalmadığını bildiririm.

Aday gösterilen şahıs hakkında, şehrin Milletvekili ve Parti teşkilatı dahil herkesin istememesi halinde bile Genel Merkezin dayatma aday olarak verdiği bu kararı şiddetle kınıyor ve esefle karşılıyorum.

Aday gösterilen şahıs hakkında herkesçe malum olan muammalı konuların temize çıkmamasına rağmen Genel Merkezin bu kararı benim partiye olan tüm inanç ve bağlılığımı noktalamıştır.

Türkiye’de belkide hiçbir Milletvekili, Parti Başkanı, Belediye Başkanının vermediği kadar emek ve hizmeti Sayın Cumhurbaşkanına ve dolayısıyla Ak Partiye vermiş biri olarak Genel Merkezin bu akıllara durgunluk veren kararından sonra HAKKIMI HELAL ETMEDİĞİMİ ve Mardin halkının bunu hak etmediğini bir kez daha deklere ediyorum.

Susan ve korkan bir toplum gelişmesinden dolayı kimse ses çıkaramıyor ama bilinmelidir ki benim sesiim bundan sonra en yüksek derecede çıkacak ve Mardin’e kirli siyasetin, yolsuzluk ve karanlıkların girmesine siyaseten müsaade etmeyeceğim.

Halkın çok büyük bir bölümünün hatta inanılmaz sayıda Ak Parti yetkililerinin beni arayarak içlerinin acıdığı bu karara lanet ettiklerini de buradan belirteyim.

Ak Parti Artuklu’da seçimi kazanması riske girmiştir ve bunun faturası Başta Genel Merkez, Faruk Kılıç, Muhammed Adak, Orhan Miroğlu, Vahap Alma tarafından halka ödenecektir..

Son sözüm şudur. YAZIKLAR OLSUN SİZE ….

Kamuoyuna Saygılarımla

Murat Çuhadar

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.