DOLAR
32,5151
EURO
34,8172
ALTIN
2.438,97
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
29°C
Batman
29°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
26°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
23°C

‘’İNSANIMIZIN ÇIKARI NEREDEYSE BİZ ORADAYIZ’’

‘’İNSANIMIZIN ÇIKARI NEREDEYSE BİZ ORADAYIZ’’
REKLAM ALANI
15.02.2024 08:49
8
A+
A-

İlçe ziyaretleri hız kesmeyen Milliyetçi Hareket Partisi Batman İl Başkanı Muhammed Arif Çetin, bu kez de Batman’ın gelişmekte olan ilçesi Beşiri’deydi.

Merkezdeki çalışmaları haricinde ilçelere de büyük önem veren Çetin, Beşiri’de de halkı dinledi.

Beşiri temasları kapsamında köyleri, organize sanayi bölgesini ve esnafı tek tek dinleyerek sorunları, mutlak çözüm üretmek suretiyle not etti.

HERKESİ TEK TEK DİNLEDİ

Beşiri’de vatandaşlarla bir araya gelen başkan Çetin: ‘’Tüm gaye ve çabamız halkımız içindir. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. İnsanımızın çıkarı neredeyse biz oradayız ve olmaya da devam edeceğiz. Bütün çabamız halkımızın daha müreffeh ve kaliteli bir yaşam sürmesini sağlamak olmalıdır, doğal olarak.’’ Diyerek, Beşiri ziyaretini sonuçlarını özetledi. Neredeyse geçtiğimiz hafta boyunca Beşiri’de olan Muhammed Arif Çetin’in hafta içini de Beşiri’de geçirmesi bekleniyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.