DOLAR
32,5044
EURO
34,9180
ALTIN
2.431,84
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
29°C
Batman
29°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
24°C
Çarşamba Yağmurlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
22°C

MEHMET YALÇIN, HAYRA KÖPRÜ OLUYOR

Batman’ın Şirinevler Mahallesinde yaklaşık 1 yıldan bu yana hayırseverlerin gönderdiği desteğiyle ihtiyaç sahibi ailelere ulaşan Mehmet Yalçın, Allah rızası için köprü vazifesi gördüklerini söyledi.

MEHMET YALÇIN, HAYRA KÖPRÜ OLUYOR
REKLAM ALANI
10.01.2024 17:15
97
A+
A-

Yalçın yaptığı açıklamada; “ Hiçbir siyasi oluşum ve derneğe bağlı olmadan tamamen gönüllülük esasında sadece Allah rızasını düşünerek bu yola çıktık. Şirinevler mahallesinde ikamet ediyorum. Özellikle yetim, öksüz, dul, yaşlı ve birinci derecede ihtiyaç sahibi ailelere ulaşıyoruz. Çevremde bulunan yetim, ihtiyar engelli ve ihtiyaç sahibi aileleri kendim araştırıp tespit ediyorum. 2023 yılında her ay düzenli olarak 50 ailemize ulaşıyoruz. Şuana kadar 350 ailemize yardımlarımız ulaşmıştır. Yardımlarımız temel gıda malzemesi koli, kurban eti ve 5 litre yağ şeklinde yapılmaktadır. Biz sadece iyiliğe aracılık yapıyoruz. Hiçbir ideoloji ve siyasi kimliğe bağlı değiliz. Bu yardımları sadece Allah rızası için yaptığımız yardımlardan dolayı başımız diktir. Mahallemize umut olmaya ve yetimlerimizin yüzünü güldürmeye devam edeceğiz. Allah ayette buyuruyor “İyilik yapın. Çünkü Allah iyilik yapanları sever”. Peygamberimiz hadisi şerifte “komşusu açken kendi tok yatan bizden değil diyor”. Yardımlarınızı bizim aracılığımızla ulaştırmak isteyen hayırseverler bize 0535 988 54 98 nolu telefondan ulaşabilir veya kendilerine vereceğimiz adreslere elleriyle verebilirler.” diye konuştu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.