DOLAR
32,2830
EURO
34,6912
ALTIN
2.435,71
BIST
10.011,73
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
30°C
Batman
30°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C
Cuma Az Bulutlu
22°C

“KOZLUK BELEDİYESİ BİRİLERİNİN DEĞİL, HALKIN HİZMETİNDE OLACAK”

Batman’ın en büyük ilçesi konumundaki Kozluk’ta bağımsız Belediye Başkan adayı olan Fikret İçten, ‘Belediye birilerinin değil, halkın hizmetinde olacaktır’ dedi.

“KOZLUK BELEDİYESİ BİRİLERİNİN DEĞİL, HALKIN HİZMETİNDE OLACAK”
REKLAM ALANI
05.01.2024 13:48
68
A+
A-

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde bağımsız Kozluk Belediye Başkanlığı adaylığını açıklayan Fikret İçten, 31 Mart 2024 akşamından itibaren Kozluk Belediyesi’ni birlikte yönetmek ve mutlu bir ilçe için çalışmaya başlayacağını belirtti.

“İLÇEMİZİ BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ”

Halkın kaldırdığı belediye başkanı olmanın ayrıcalığının ve ağır sorumluluğunun bilincinde olduğunu kaydeden İçten, “Bize gösterilen ilgiye, sevgiye ve güvene layık olmaya çalışacağız. Sadece bize oy veren hemşerilerimizin değil, Kozluk’ta yaşayan tüm hemşerilerimizin belediye başkanı olacağım. Bende ayrı gayrı yok. Onun içindir ki bağımsız belediye başkanı adayı oldum. Hemşerimizin, suyun, toprağın, havanın, ağacın, bitkinin, yolun, yokuşun, canlı ve cansız bütün varlıkların hakkını korumak, hizmetinde olmak asli görevimiz olacaktır. Akılla, bilgiyle ve beceriyle hizmet etme şerefi insana bahşedilmiş bir zenginliktir. Hayata yeni bir başlangıç heyecanıyla dolu bir ekibim var. Kadromuzun iş tecrübesi ve heyecanı, bilgi birikimi ve hizmet aşkı bizim en büyük zenginliğimizi oluşturuyor. Nasip olursa 5 yıl boyunca kavgadan, gürültüden, şaibelerden uzak, tertemiz ve sevgi dolu hizmetlerle süslenmiş bir belediyecilik örneği vereceğiz. İlçemizi birlikte yönetmeyi ve hizmetim süresince haktan ve adaletten ayrılmamayı, geleceğe birlikte taşımayı vaat ediyorum” dedi.

İŞTE BAĞIMSIZ ADAY FİKRET İÇTEN’İN TAM AÇIKLAMASI

Sevgili Kozluk Halkı
Değerli hemşerilerim,  sizin güveniniz ile Allah’ın izniyle 31 Mart 2024 akşamından itibaren Kozluk Belediyesi’ni birlikte yönetmek ve mutlu bir ilçe için çalışmaya başlayacağım.

Bize güvenin  şahsım ve ekip arkadaşlarım adına sizlere şimdiden teşekkür ederim . Siz üstünüze düşeni hür iradenizle demokrasiye sahip çıkarak yapınız.
Allah’ın yardımı ve sizin katılımınızla çok iyi hizmetler yapacağımıza ve Kozluk geçmişin erdemiyle ve günümüzün evrensel değerleriyle sentezleyip insan merkezli, çevre dostu, eğitim, sağlık, kültür, tarım, turizm, ticaret ve bilim kenti yapacağımızı, halkı bay, kozluk’u bayındır kılacağımızdan ve Kozluk büyük bir aile yapacağımızdan hiç şüpheniz olmasın.
“Halkın kaldırdığı belediye başkanı olmanın ayrıcalığının ve ağır sorumluluğunun bilincindeyim.”
Bize gösterilen ilgiye, sevgiye ve güvene layık olmaya çalışacağız. Sadece bize oy veren hemşerilerimizin değil, kozlukta yaşayan tüm hemşerilerimizin belediye başkanı olacağım.Bende ayrı gayrı yok.Onun içindir ki bağımsız belediye başkanı  adayı oldum .

Hemşerimizin, suyun, toprağın, havanın, ağacın, bitkinin, yolun, yokuşun, canlı ve cansız bütün varlıkların hakkını korumak, hizmetinde olmak asli görevimiz olacaktır.
Akılla, bilgiyle ve beceriyle hizmet etme şerefi insana bahşedilmiş bir zenginliktir. Hayata yeni bir başlangıç heyecanıyla dolu bir ekibim var. Kadromuzun iş tecrübesi ve heyecanı, bilgi birikimi ve hizmet aşkı bizim en büyük zenginliğimizi oluşturuyor.
Nasip olursa : Beş yıl boyunca, kavgadan, gürültüden, şaibelerden uzak, tertemiz ve sevgi dolu hizmetlerle süslenmiş bir belediyecilik örneği vereceğiz.
Biz, seçimlerden sonra halkımızın karşısına geçip,” Sizlere sözüm vardı ” diyerek daha önce saydığım 30 projeyi tek tek yapmaya başlıyacam .
SEVGİLİ HEMŞERİLERİM,SEVGİLİ KOZLUK HALKI
“Kadın, çocuk, yoksul, yaşlı, yetim, kimsesiz, engelli, işsiz gibi risk gruplarına pozitif ayrımcılık yapmaya,
Trafik ve otopark sorununu kökünden çözmeye,
Konferans ve sinema salonu yapmaya
İlçemizi modern parklar ve meydanlarla donatmaya,
Çiftçilere, esnaf ve sanatkârlara, tacir ve sanayicilere, işçi, memur, kadın ve engellilere götürülecek hizmetleri onlarla birlikte planlamaya,
Kozluk’u insan dostu, çevre dostu ve sosyal belediye yapmaya
Kozluk’ta, her bebeğin şehzade gibi doğmasını, Fatih gibi yetişmesini ve halkımızın huzurla yaşamasını, geleceğe umutla bakmasını sağlamaya,
İlçemizi tarih, kültür, eğitim, tarım, ticaret,  ve ulaşımda şehir dostu bir ilçe yapmaya, canlı ve temiz bir çevre oluşturmaya,
İlçenin yıpranan sosyal ilişkilerini, unutulan komşuluk, hemşerilik, zayıflayan akrabalık,  geleneklerini yeniden ihya etmeye, veren elle alan eli buluşturmaya, maddi ve manevi planda da imar etmeye,

7 gün 24 saat halkın hizmetinde olmaya ve belediyeyi halkla birlikte yönetmeye,
Hizmetim süresince haktan ve adaletten ayrılmayacağıma,
Söz Veriyorum!!!
Bir sihirli dokunuşla ata yadigârı bu ilçemizi; tekrar o güzel günlerine getirebiliriz.
İlçemizin yıpranan sosyal ilişkileri; unutulan komşuluk, hemşerilik, zayıflayan akrabalık bağlarını sosyal projeler ile tekrar dilirtebiliriz.

İlçemizi, yaşlı ve çaresizlerin, engelli ve kimsesizlerin, yetim ve yoksulların, işsizlerin, çocuk, genç, işçi, memur, esnaf, çiftçi ve çalışan tüm kesimlere daha yaşanabilir bir yere dönüştürebiliriz .
İlçemizi birlikte yönetmeyi ve hizmetim süresince haktan ve adaletten ayrılmamayı, geleceğe birlikte taşımayı vaat ediyor selam ve sevgilerimi sunuyorum.
Allah bizleri size karşı mahcup etmesin.
Bağımsız Belediye Başkan Adayı
Fikret İÇTEN

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.