DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
34°C
Batman
34°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
26°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C

“GÜNDÜZ GÜNAYDIN, SADECE HİZMET EDİYOR”

AK Parti Gercüş Belediye Başkanı Gündüz Günaydın’a, MHP Gercüş İlçe Başkanı Yaşar Keskin’den tam destek geldi.

“GÜNDÜZ GÜNAYDIN, SADECE HİZMET EDİYOR”
REKLAM ALANI
01.01.2024 15:12
40
A+
A-

MHP Gercüş İlçe Başkanı Yaşar Keskin;

“GÜNDÜZ GÜNAYDIN, SADECE HİZMET EDİYOR”

AK Parti Gercüş Belediye Başkanı Gündüz Günaydın’a, MHP Gercüş İlçe Başkanı Yaşar Keskin’den tam destek geldi.

Cumhur ittifakının mevcut Gercüş Belediye Başkanı Gündüz Günaydın’ın, hizmet etme ve ilçeyi kalkındırmaktan başka hiçbir şey yapmadığını belirten MHP’li Keskin, seçim öncesi yapılan algı operasyonları ve iftiraların asılsız ve art niyetli olduğunu söyledi.

“CUMHUR İTİFAKI TARİH YAZMIŞTIR”

MHP Gercüş İlçe Başkanı Yaşar Keskin; “MHP Genel Merkezimizin desteğiyle Gercüş Belediyemizin ve Cumhur ittifakımızın Belediye Başkanı Gündüz Günaydın, tam bir Gercüş ve hizmet sevdalısıdır. Bizler Allah rızası için buna şahidiz. Halkı için elinden geleni yaptı ve yapmaya devam ediyor. 100 yıldır Sol partilerin yönettiği Belediye hiç bu kadar hizmet etmemiştir. Cumhur ittifakımızın Belediye Başkanı ilçede bizlerin de desteğiyle adeta tarih yazmıştır. Bunu kabullenemeyen ve çekemeyen kesimler inandığı davayı satarak, menfaatleri için farklı siyasi oluşumlara girip, iftira ve karalama kampanyaları başlatmışlardır. Gercüş üzerinden kimse kendine rant ve çıkar sağlamaya kalkmasın. Amacımız hizmet edenleri destekleyip, 31 Mart 2024 yerel seçimlerine kaldığımız yerden devam etmektir. 31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesi MHP olarak Genel Başkanımız ve bilge liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin, Teşkilatımızın ve İl Yönetimimizin takdirleriyle yol haritamız belli olacaktır. Ama karar ne çıkarsa çıksın kazanan Cumhur ittifakı, halkımız ve Gercüş olacaktır.” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.