DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
34°C
Batman
34°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
34°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
22°C

GAZETEMİZ KUTLANIYOR

22 Ocak 2019 tarihinde BHA Medya Grubu bünyesinde yayım hayatına merhaba diyen ve 5. Yılını geride bırakıp, 6. Yılına merhaba diyen BHA Gazetesi, Türkiye’nin her yerinden kutlama mesajları almaya devam ediyor.

GAZETEMİZ KUTLANIYOR
REKLAM ALANI
28.01.2024 22:53
9
A+
A-

 

Sayın: Osman SEYREK – Veysi ÇAM

Batman Haber Ajansı Gazetenizin kuruluş yıl dönümü münasebetiyle başta sizleri ve tüm gazete çalışanlarınızı kutlar, yayın hayatınızda başarılar dilerim.

Ekrem CANALP

Batman Valisi Ekrem Canalp

***

İlkeli, dürüst, objektif yayın anlayışı ve Batmanlılık bilinci ile şehrimize güzel hizmetlerde bulunan Batman Haber Ajansı’nın kuruluş yıl dönümünü en içten duygularımla kutlarım. Ajansın tüm çalışanlarına sağlık, sıhhat, mutluluk ve başarılar dilerim.

Milletvekili – Ferhat NASIROĞLU

***

Kurulduğu günden itibaren ilkeli, dürüst, nitelikli ve tarafsız gazetecilik anlayışını benimseyerek Batman halkına doğru habere erişmesinde edindiğiniz misyondan hoşnut duymaktayız. Gazetecilik mesleğinin beraberinde getirdiği zorlukları hiçe sayarak Batman’ın lehine olan her habere kaynağından ulaşma ve okuyucularına sunma yolunda göstermiş olduğunuz sorumluluk gayret ve fedakârlıklarınızı takdir etmekteyiz. Bilgi dolu haberlerinizden ve güven veren örnek gazetecilik anlayışınızdan tüm Batman halkı gibi üniversite olarak bizlerde azami düzeyde yararlanmaktayız. Tüm Batman halkının yanı sıra bizlere sunmuş olduğunuz nitelikli habercilikten dolayı gazetenizin tüm yöneticilerini ve çalışmalarını kutlar, Batman halkı ve üniversitemiz için önemli gördüğümüz Batman Haber Ajansı Gazetesinin uzun soluklu bir yayın hayatının olmasını diliyoruz.

Prof. Dr. İdris DEMİR

Batman Üniversitesi Rektörü

***

Batman’ın gündemini belirlemede etkili olun, haberleriyle kamuoyunu bilgilendiren BHA gazetesine nice yılar dilerim.

Hasan TANRISEVEN

Giresun Vali Yardımcısı

***

Cesur tarafsız ve haber derinliğini, özünde ve kaynağında anlık doğru ve dürüst haberi ilke edinen Batman HABER Ajansı / BHA değerli imtiyaz sahiplerinin 6.ıncı yayım yılını tebrik ediyorum. Nice başarılı yıllar diliyorum.

Prof. Dr. Süleyman SEYREK

***

AFAD İl Müdürü – Ahmet YILDIZ

Başarılarınızın devamını diliyorum nice yeni yaşlara başarı ile selamlar.

Lütfü AKIN

İstanbul Beyoğlu Hüseyin Ağa Mahallesi Muhtarı

***

Tebriz eder ve nice başarılı yıllar dilerim.

ASKF Batman Şube Başkanı – Mahmut Akyol

***

Hayırlı olsun başarılarınızın devamını dilerim.

Cahit Sevim

MHP Merkez İlçe Başkanı

***

BHA 6 YAŞINDA

22 Ocak 2019 tarihinde yayın hayatına başlayan BHA Gazetesi 5’nci yayın yılını tamamlayarak 6’ncı yayın yılına girdi.

22 Ocak 2019 tarihinde yayın hayatına başlayan BHA Gazetesi 5’nci yayın yılını tamamlayarak 6’ncı yayın yılına girdi. Gücünü okurlarından aldıklarını belirten ve kısa zamanda kadrosunu güçlendirdiklerini ifade eden BHA Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Mirpaşa Seyrek, bu gazetenin kendilerinin değil, halkın gazetesi olduğunu söyledi. Gazete imtiyaz sahibi Veysi Çam ise BHA Medya Grubu olarak, Batman ve bölgede söz sahibi bir yayın kuruluşu haline geldiklerini ifade ederek her geçen gün daha da güçlendiklerini söyledi.

Nedim ARSLAN – Petrol Gazetesi

***

BHA 6 yaşında

2 Ocak 2019 tarihinde yayın hayatına başlayan Batman Haber Ajansı Gazetesi (BHA) 5. yayın yılını geride bırakarak 6. yayın yılına girdi.

Batman Haber Ajansı Gazetesi Yazı İşleri Müdürlüğünü Hikmet Şimşek, İmtiyaz Sahibi Veysi Çam’ın yaptığı gazete 6’ncı yayın yılına girmenin mutluluğunu yaşıyor. Gazete İmtiyaz Sahibi Veysi Çam, “Gazetemiz kısa zamanda Batman ve bölgede söz sahibi oldu. Batman’ın saygın basın kuruluşları arasında yer alan BHA, her zaman farkıyla dikkat çekmeyi başarmıştır” ifadelerini kullandı.

Ercan ARSLAN – Medya Gazetesi

***

BHA 6 yaşında

İlimizde haftalık yayım yapan Batman Haber Ajansı  (BHA) 6. yayım yılına girdi.

İmtiyaz Sahipliğini Veysi Çam Genel Yayın Yönetmenliğini ise Osman Seyrek’in yaptığı BHA gazetesine emeği geçenleri tebrik eder, nice başarılı yayım yılları dileriz.

Ercan ATAY – Sonsöz Gazetesi

***

BHA 6 YAŞINDA

İlimizde haftalık olarak yayın yapan Batman Haber Ajansı  (BHA) 5. Yayın yılını geride bırakarak 6. Yayın yılına girdi. BHA Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Mirpaşa Seyrek yaptığı açıklamada; ”BHA Gazetesi çıkana kadar bizim, çıktıktan sonra, halkın gazetesidir. 22 Ocak 2019 tarihinde yayım hayatına başladığımız dönemlerde, maddi yönden ömrümüzün kısa olacağını düşünenler, okurlarımızdan aldığımız gücümüzü hesaba katmadılar. İmtiyaz sahipliğini Veysi Çam, Yazı İşleri Müdürlüğünü Hikmet Şimşek ve Genel Yayın Yönetmenliğini Sibel Duymaz’ın yaptığı gazetemiz kısa zamanda Batman ve bölgede söz sahibi oldu. ‘İşimiz Gücümüz Haber’ sloganıyla her kesimin gönlünde taht kurmayı başardı. Kimin veya kimlerin ne dediği hiç önemli değil. Biz gücümüz okurlarımızdan ve sevenlerimizden aldığımız sürece Allah’ın izniyle sırtımız yere gelmez.” diye konuştu.

Cebrail UYANIK

Batman Tarafsız Gazetesi

****

BHA Gazetesinin yeni yılını kutlar, nice başarı ve huzur dolu yıllar dilerim.

Veysi GÜNEY

***

Tebrik ediyorum başarılarınızın devamını diliyorum.

Burhan BAĞCI

***

Nice yıllara başarılar dilerim.

Muhammet SEÇKİN

***

Nice yıllara başarılarınızın devamını dilerim.

Abdurrahman AVŞAR

***

Şehrimiz için önemli haber ajanslarından Batman haber ajansı 6. Yayın yılını kutluyor. Başta imtiyaz sahibi Osman Seyrek olmak üzere tüm ajans çalışanlarına yayın hayatında başarılı yıllar dilerim.

Barış Otomotiv

***

Batman’da gazetecilik mesleğine yakışır habercilik anlayışını başarıyla temsil eden Batman Haber Gazetesinin 6 yıllık yayın serüveni bizleri gururlandırmaktadır. Batman basınının gerek kamuoyu oluşturmada, gerekse kamu adına görevlerini yerine getirirken ilkeli ve objektif duruşunu devam ettirmesi en büyük dileğimizdir. Bu vesileyle gazetenizin 6. Kuruluş yıldönümünü kutlar; sosyal ve kültürel yaşantısında halkımızın duygularına tercüman ve düşüncelerine ses olması temennisiyle başarılarınızın devamını dilerim.

Sinan SARI

Konak Hoteli Genel Müdürü

***

Nice yıllara… Tüm çalışanları ve sizleri kutlarım.

Cemal Yaşatan

***

Başarılarınızın devamını diliyorum.

Cafer ERİPEK – Petrolkent Spor Kulübü Başkanı

***

Batman haber ajansının 6’ıncı yayın yılını tebrik eder başarılar diliyorum.

Hikmet DURUŞ – CHP İl Başkan Yardımcısı

***

Hayırlı olsun inşallah.

İdris GÜNEŞ

***

Tebrikler başarılarınızın devamını dilerim.

Abdülaziz GÖKDEMİR

***

Tebrik ederim Nice nice yeni yıllar diliyorum başarıların daim olsun kardeşim

Celal YILMAZ

***

Nice yıllar dilerim

Doğukan GÜL

***

Nice yıllara inşallah beyler

Mehmet ÇEVEN

***

Batman Haber Ajansı gazetesinin 5. yılını geride bırakarak 6. yaşına girmesi nedeniyle sizleri kutluyor, Osman Seyrek‘in şahsında emeği geçenlere başarılar diliyorum. Nice yıllara.

Nizamettin İZGİ – Batman Gazetesi

***

Nice başarılı yıllarınız olsun inşallah

Mekân GÖRÜK

***

BHA gazetesine Nice yıllar dilerim.

Hasan YILDIZ

***

Tebrik Ederim Güzel ve tarafsız haberleriniz ile bizi her zaman bilgilendiriniz nice Yıllara BHA

Ahmet ÖZAYDIN – TFF İl Temsilcisi

***

Hayırlı olsun.

Olay Gazetesi  – Şehmus USTABAŞI

***

Hayırlı olsun başkanım

Reşat GÜLSEVER

Yeşiltepe Spor Kulübü Başkanı

***

Ülkemin yasta olduğu bu zor süreçte Batman’da gazetecilik mesleğine yakışır habercilik anlayışını başarıyla temsil eden Basın Haber Ajansı 6 yıllık yayın serüveni bizleri gururlandırmaktadır. Batman basınının gerek kamuoyu oluşturmada, gerekse kamu adına görevlerini yerine getirirken ilkeli ve objektif duruşunu devam ettirmesi en büyük dileğimizdir.

Bu vesileyle gazetenizin 6. Kuruluş yıldönümünü kutlar; sosyal ve kültürel yaşantısında halkımızın duygularına tercüman ve düşüncelerine ses olması temennisiyle başarılarınızın devamını dilerim.

Mehmet Salih SEYHAN

Doğunun Nabzı Gazetesi & Haber Portalı

***

Tebrikler başarılar diliyorum.

Mehmet Oktay TERECE

***

Batman Haber Ajansı Gazetesinin 5.yılını kutluyorum.

İsmail BAYSAL

***

Batman Haber Ajansı’nın (BHA) 6. Kuruluş yıldönümünü tebrik eder başarılı çalışmalarınızın devamını dilerim. İyi ki; varsınız.

Mehmet DEMİRHAN  – Tumed Batman il Başkanı

***

Osman Seyrek Nice yıllara yaşamanız dileği ile birlikte mutlu olmanızı diliyorum başarılarınızın devamını dilerim.

Hakan GÜNEŞ

***

Hayırlara vesile olsun inşallah.

Gazeteci – Mehmet İNCİ

***

Batman Haber Ajansı (BHA) 6.Kuruluş yıldönümünü tebrik eder başarılı çalışmalarınızın devamını dilerim.

Gazeteci  – Mehmet BEYAZKÖY

***

Batman haber Ajansı Gazetesinin 5.yilini geride bırakarak 6.yıl yayın hayatını Tarafsız, güvenilir, özgür habercilik anlayışı ile üstlendiğiniz görevlerinizi sorumluluklarını yerine getirerek, Batman halkına önemli bir hizmet veren. Bilgi ve bilgi dolaşımının büyük önem kazandığı günümüzde, kişiyle iletişim araçlarının başında gelen yazılı basının her türlü teknolojik gelişmeden faydalanarak yayınlarınızı başarıyla sürdürmenizi saygılarımla arz ederim.

Gazeteci ve Spor Adamı – Ahmet ÖNER

***

Batman Haber Gazetesinin 6. yayın yılını tebrik eder, yeni yayın döneminde başarılar dilerim.

Yüksel ÇİFTÇİ

Radyo Yüksel ve Objektif Gazetesi

***

  1. Yayın yılınızı tebrik ederim…

Sadettin VERGİLİ

***

Günlük olarak yayın hayatını sürdüren Batman Medya Gazetesinin 6 yıllık yayın yılını kutlar, başta Sayın Osman ŞEYREK olmak üzere emeği geçen tüm meslektaşlarınızı başarı dolu yıllar dilerim.

Murat OKAY

Gercüş MHP Belediye Başkan Aday Adayı

***

Batman Haber Ajansı’ın (BHA) 6. Kuruluş yıldönümünü tebrik eder başarılı çalışmalarınızın devamını dilerim.

Savaş ÖZALP

Bağımsız Medya Gazeteciler Derneği Batman İl Başkanı

***

BHA Batman’ın yüz akı ve en iyi basın yayın kuruluşudur. Nice yıllara.

Eşref KAPLAN

***

Nice mutlu huzurlu ve başarılı meslek hayatı diliyorum

Ahmet GÜZEL

***

Nice başarı dolu senelere Osman Bey

Mehmet Siraç DADAK

Veysel Karani İHL Spor Lisesi Müdürü

***

Nice yıllara

İhsan SEYHAN

***

Kuruluş yıl dönümünüzü en kalbi duygularla kutluyor, şahsınızda sizi ve tüm çalışanlarınızı tebrik ediyorum.

Şeyhmus İŞCAN

***

Kuruluş yıl dönümünüzü en kalbi duygularla kutluyor, şahsınızda sizi ve tüm çalışanlarınızı tebrik ediyorum.

Selahattin ORTABOY – Eski Kültür ve Turizm Müdürü

***

Hayırlı olsun dostum

Haydar YÜKSEL

***

Nice yıllara

Mehmet EKİN

***

Başarılar, Tebrikler. Nice yıllara

Mehmet Batmani

***

Hayırlı olsun başarılar dilerim.

Hüseyin EKMEN – Emekliler Derneği Başkanı

***

“5 yılı başarılarla geride bırakan BHA Gazetesini tebrik ediyor, vatandaşlarımıza doğruları aktarma görevini üstlenen BHA Gazetesi’nin 6’nci kuruluş yıl dönümünü kutluyorum. İmtiyaz sahibi Osman Seyrek, başta olmak üzere gazete çalışanlarına başarılar diliyorum”

Veysi MERCİMEKÇİ

***

Kuruluş yıl dönümünüzü en kalbi duygularla kutluyor, şahsınızda sizi ve tüm çalışanlarınızı tebrik ediyorum.

Ekrem TURGUT

***

Kuruluş yıl dönümünüzü en kalbi duygularla kutluyor, şahsınızda sizi ve tüm çalışanlarınızı tebrik ediyorum.

Emin TURAN

***

Kuruluş yıl dönümünüzü en kalbi duygularla kutluyor, şahsınızda sizi ve tüm çalışanlarınızı tebrik ediyorum.

Pınarbaşı Mahallesi sakinleri

***

Başarılar diliyorum Rabbim muvaffak eylesin inşallah.

Ercan KAZAK

***

Sersallawe pirozbe ewilli Yeni yılınız kutlu olsun önce hewal Osman

Ahmet TUNÇ

***

Batman BHA gazetesi kuruluş yıldönümünü kutlar, güzel haberlerle dolu daha nice mutlu yıllar dilerim.  Saygılarımla,

Mert Aybars

MESE İletişim Danışmanlığı

***

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.