DOLAR
32,4074
EURO
34,7498
ALTIN
2.429,36
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Hafif Yağmurlu
28°C
Batman
28°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C

ZİYA GÖKALP’IN MİNİKLERİNDEN ÇOK GÜZEL HAREKETLER

Batman Ziya Gökalp İlkokulu öğrencileri, ‘Lösemili Çocuklar Haftası’ nedeniyle anlamlı bir dizi etkinliğe imza attılar.

ZİYA GÖKALP’IN MİNİKLERİNDEN ÇOK GÜZEL HAREKETLER
REKLAM ALANI
10.11.2023 22:06
88
A+
A-

ZİYA GÖKALP’IN MİNİKLERİNDEN ÇOK GÜZEL HAREKETLER

Batman Ziya Gökalp İlkokulu öğrencileri, ‘Lösemili Çocuklar Haftası’ nedeniyle anlamlı bir dizi etkinliğe imza attılar.

Haftanın anlam ve önemine binaen minik öğrenciler turuncu giyinerek farkındalık yarattılar. Lösev Vakfı’nın yaptığı ‘Türkiye’yi Turuncuya boyayacağız’ çağrısına sessiz kalmadıklarını belirten Ziya Gökalp İlkokulu Müdürü Zeyneddin Güler, bu tür sosyal projeleri hayata geçirmeye devam edeceklerini söyledi. Okul Müdürü Güler; “Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin desteğinin yanı sıra yanımızda olarak bize güç katan velilerimize de teşekkür ederiz. Amacımız Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında lösemi hastalığı hakkında çocuklarımıza ve topluma bilinci oluşturmaktır. Lösemi Çocuklarımızın yaşadıkları sıkıntılara dikkat çekerek; onlara olan destekleri arttırabilme amacıyla okulumuzda farkındalık yaratma ve kanserden korunma bilinci oluşturma gayretindeyiz. “ diye konuştu. Öte yandan Batman’da birçok sosyal projeye destek veren Çömçe et lokantasına öğrenci velileri ve öğretmenler teşekkür ederek, kentin diğer kurumlarında aynı duyarlılığı göstermelerini istediler.

ÖĞRENCİLER BAĞIŞ YAPTI

Yapılan etkinliklerin finalinde turuncu elbise giyen minik öğrenciler, Lösev kumbaralarına bağış yaparak günün finalini yaptı. Okulun sosyal ve farkındalık projelerini her zaman desteklediklerini belirten öğrenci velilileri ise; “Lösevli çocuklara her zaman şifa bulmaları için dua ediyoruz. Hepimizin çocukları bu hastalığa yakalanabilir. Önemli olan duyarsız kalmamaktır. Herkes bu konuda üzerine düşeni yapmalıdır. Bunun daha geniş kitlelere yayılması için çocuklarımızı küçük yaşta farkındalık projelerine dâhil etmeliyiz. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.” diye konuştular.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.