DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Açık
34°C
Batman
34°C
Açık
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C

BESO’DEN BHA MEDYA GRUBUNA ZİYARET

(BESO) Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, Yönetim Kurulu üyeleri Davut Başaran ve Mustafa Erez ile birlikte BHA Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Seyrek’i gazete ofisinde ziyaret etti.

BESO’DEN BHA MEDYA GRUBUNA ZİYARET
REKLAM ALANI
10.01.2024 12:36
13
A+
A-

10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle ziyaret gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Çiftçi, basının önemine ve toplum üzenindeki etkisinden söz etti.  Çiftçi açıklamasının devamında; “Batman basını gerçekten çok önemli bir rol üstleniyor. Toplumu bilgilendirmek ve ihtiyaç duyduğu konularda aydınlatmak üzere olayları dürüst, etik ilkelere uygun ve objektif bir şekilde araştıran, belgeleyen, yazan ve kamuoyuna aktaran basın mensupları, toplumsal kalkınmanın sağlanmasında ve toplumda barış, huzur ve güven ortamının güçlenmesinde büyük rol oynamaktadır. Buda bizlerin daha çok çalışmasını sağlıyor. Toplumun aynası olan basını ve gazetecileri oda olarak önemsiyor ve destekliyoruz.” dedi. BHA Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Seyrek ise yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

BESO’NUN BUGÜNE KADAR ESNAFLARA YAPTIĞI HİZMETLERDEN BAŞLIKLAR

Görevi devir aldığımız gibi devlet kredileri için danışmanlık hizmetine başladık. Pandemiden dolayı istihdam taahhütlü faizsiz kredi almaları için esnaf ve üreticilerimize danışmanlık yaptık yaklaşık 3000 esnaf ve tüccar danışmanlık hizmetimizden faydalandı. Bu çalışmaların sonucunda Batman bu programdan yaralanarak 12. sırada yer aldı ve danışmanlık hizmetimiz hala devam etmektedir.

  • Hukuk danışmanlığı hizmetimize başladık ve bu danışmanlık hizmetimiz devam etmektedir.
  • E ticaret, kişisel gelişim, ön muhasebe, kriz yönetimi ve özel eğitimde ölçme ve değerlendirme yöntemi gibi farklı konularda eğitimler verdik e ticaret ve muhasebe eğitimini bir ay boyunca esnaflarımızın hizmetine sunduk.
  • Esnaflarımızı ziyaret ediyoruz hem sorunlarını dinliyor hem talepleri varsa gerekli yerlere söyleyip hallediyoruz.
  • Göreve geldiğimiz den kısa bir süre sonra AK Parti Genel Başkan Vekili olan Numan Kurtulmuş ile görüşerek esnaflarımıza elektrik, sigorta primleri ve vergiler konusunda yardımcı olmalarına dile getirdik ve bu konularda gerekli açıklamaları basın ile de paylaşarak her zaman gündeme getirmeye çalışıyoruz.
  • Başkanlığa geldiğimiz günden bu yana valilerimiz ile şehrimiz ve esnaflarımız için istek ve taleplerde bulunduk. Esnaflarımıza TOKİ ile işbirliği yapıp ev yapma, uçak seferlerinin artırılması, şehir merkezinin otopark sorunu, çarşı merkezinde güvenliğin arttırılması, Gülistan Caddesi’nde trafoların kaldırılıp görüntü kirliliğine son verilmesi ve muhtelif sorunların çözüme ulaşmasında girişimlerde bulunduk tabela ve reklam vergilerinde indirim yapılmasını talep ettik.
  • Üyelerimize yardımcı olmak ve hayatlarını kolaylaştırmak için birçok kurumla indirim anlaşması yaptık.
  1. Özel Batman yaşam hastanesi ile %20 indirim
  2. Özel Batman Dünya hastanesi ile %20 indirim
  3. Özel medikal Point hastanesi ile %20 indirim
  4. Özel Batman hastanesi ile %20 indirim
  5. Batı Göz Tıp Merkezi ile indirim anlaşması
  6. Esse Ağız ve Diş Sağlığı Kliniği ile %25 indirim anlaşması
  7. Kısayol Kurs Merkezi ile %25 indirim anlaşması
  8. Gelişim Garajı Eğitim Kurumları ile %25 indirim anlaşması
  9. Adım Akademi Eğitim Kurumları ile %25 indirim anlaşması
  10. Mektebim Koleji ile %25 indirim anlaşması
  11. British Yabancı Dil Kursu ile %25 indirim anlaşması
  12. Özel C1 Kurs Merkezi ile %25 indirim anlaşması
  13. Sekiz Oniki Kurs Merkezi ile %25 indirim anlaşması
  14. NLK Soft ile E-ticaret paketlerinde %35 indirim
  15. Dynobil Oto Ekspertiz ile %40 indirim
  16. Katılım Evim ile %30’a varan indirim
  17. Güney Garanti Oto Ekspertiz ile Full Premium paket %50 indirim
  18. Resmi işlemler için odamıza gelen üyelerimize ücretsiz StarWax otopark hizmeti
  19. Volkswagen araç servisinde indirim paketleri
  20. OKN (SUN) Petrol İstasyonu’nda benzin alımında %2 dizel alımında %4 indirim
  21. EminEvim ile %15-%25 arasında indirim imkanı
  • İstanbul’da düzenlenen Batman günlerine, Batman’da yapılan fuar ve Irak İş Formuna katılım sağladık ve en üst derecede destek vererek çalışmalar yaptık.
  • Son zamanlarda yükselen enflasyon karşısında büyük bir sorun haline gelen kiralardan dolayı hemen hemen her gün bir mülk sahibi ve kiracı esnafımızın arasına girerek uzlaştırdık.
  • Tüm kurumlarla irtibat halindeyiz ve esnaflarımızın yararına olacak şekilde çalışıyoruz. İŞKUR, SGK, Maliye, Ticaret, Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Tarım, TEDAŞ ve diğer tüm kurumlarla esnaflarımızın ne sorunu varsa halletmeye çalışıyoruz.
  • Ticaretimizin gelişimi için BATSO, OSB, TİCARET BORSASI ve iş adamları dernekleri olan HAKSİAD, MÜSİAD, ASKON ve ASRİAD ile istişareler içerisindeyiz.
  • Belediye başkan yardımcılarımız ve birim müdürlerimiz ile iletişim halindeyiz ihtiyaç durumuna göre hepsiyle görüşüyoruz.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.