DOLAR
32,3786
EURO
34,7343
ALTIN
2.428,12
BIST
9.973,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Hafif Yağmurlu
30°C
Batman
30°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C
Cuma Az Bulutlu
22°C

İslam Ücan, Dünya Üçüncüsü Oldu

SPORCUMUZ ÜCAN, YURDA MUTLU HABERLE DÖNDÜ

İslam Ücan, Dünya Üçüncüsü Oldu
REKLAM ALANI
04.12.2023 09:26
69
A+
A-

İslam Ücan, Dünya Üçüncüsü Oldu

SPORCUMUZ ÜCAN, YURDA MUTLU HABERLE DÖNDÜ

Batman Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü bünyesinde aldığı eğitimle başarıdan başarıya koşan dünyaca ünlü sporcumuz İslam Ücan, kendi kilo ve kategorisinde dünya üçüncülüğünü elde ederek Batmanlıları gururlandırdı.

Türkiye Kick Boks Federasyonu tarafından takım halinde Portekiz’de yapılan Dünya Şampiyonasında, 1955 Batman Belediyespor Kulübü oyuncusu İslam Ücan, 75 kilogramda rakiplerini eleyerek üçüncü oldu.

Bronz Madalyayı ilimize kazandıran Kick Boks Şampiyonu Ücan, sporseverler tarafından memnuniyetle karşılandı.

WAKO faaliyet programında bulunan Kick Boks Büyükler Dünya Şampiyonasına 70 ülkeden 2000’e yakın sporcu katılmıştı. Portekiz/Albufeira’da yapılan Türkiye Milli Takımı Şampiyonadan; 10 Altın, 17 gümüş, 14 bronz ve toplamda 41 madalya ülkeye geri döndü.

Belediye Spor İşleri Müdürü ve aynı zamanda 1955 Batman Belediyespor Kulüp Başkanı Burak Eren, Cumhuriyetimizin 100. yılında büyük bir başarıya imza atan sporcumuz İslam Ücan’ı almış olduğu dünya şampiyonasındaki bronz madalyadan dolayı tebrik etti.

Sporun ve sporcunun her zaman yanında olan en büyük destekçilerinin Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp olduğunu kaydeden Müdür Eren: “Sporun ve sporcunun yanında olan ve bizlerden desteğini esirgemeyen başta Valimiz olmak üzere sporcu ve antrenörlerimize teşekkür ediyorum. Aldığımız bu madalyayı Batman halkına armağan ediyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.