DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Açık
34°C
Batman
34°C
Açık
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C

BAŞKAN EMEK GÜVEN TAZELEDİ

Batman Gıdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi’nin olağanüstü genel kurulu gerçekleşti.

BAŞKAN EMEK GÜVEN TAZELEDİ
REKLAM ALANI
16.12.2023 23:33
10
A+
A-

Batman Ticaret ve Sanayi Odası’nda (BATSO) 15 Aralık 2023 Cuma günü gerçekleşen S.S. Batman Gıdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi’nin 2023 yılı Olağanüstü Genel Kurulu, üyelerin katılımıyla yapıldı. Toplantıda, Bilgi Teknolojileri, İnsan Kaynakları ve Destek Hizmetleri Şube Müdürü İlhan Aslan, BATSO Başkanı Abdülkadir Demir ve kooperatif üyeleri hazır bulundu.

“EKONOMİYE BÜYÜK KATKI SAĞLAYACAĞIZ”

Kooperatif Başkanı Süleyman Emek, yapılan ve ileriki süreçlerde yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Emek, şunları söyledi: “Yapı ruhsatımızı almış bulunmaktayız. Bundan sonra yapılacak çalışmalar için harekete geçerek en kısa sürede temel atma törenini düzenleyeceğimizi kamuoyuna duyuruyoruz. Projemizin, Batman’a istihdam, üretim ve ihracat konusunda büyük katkılar sağlayacağına ve çevre illere örnek teşkil edeceğine inanıyoruz. Bu süreçte bizi yalnız bırakmayan Batman Valimiz Ekrem Canalp Bey’e ve Batman Milletvekilimiz Ferhat Nasıroğlu’na yönetim kurulumuz adına teşekkürlerimizi sunuyoruz. Yönetim kurulumuzun yürüteceği çalışmaların, Batman halkına ve kooperatifimize hayırlar getirmesini temenni ediyoruz.” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.