DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
34°C
Batman
34°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
26°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C

Kadın Buluşması Gerçekleşti

Batman Belediyesi, ‘Çözüm Kadının Elinde ve Gücünde’ mottosuyla başlattığı ‘Kadın Buluşmaları’ toplantısının altıncısını Çay Mahallesi’nde gerçekleştirdi.

Kadın Buluşması Gerçekleşti
REKLAM ALANI
08.10.2023 13:40
135
A+
A-
  1. Kadın Buluşması Gerçekleşti

Batman Belediyesi, ‘Çözüm Kadının Elinde ve Gücünde’ mottosuyla başlattığı ‘Kadın Buluşmaları’ toplantısının altıncısını Çay Mahallesi’nde gerçekleştirdi.

Belediye Konukevi Müdürlüğü koordinesinde Çay Mahallesi parkında gerçekleşen toplantıya mahalle sakini kadınlar yoğun ilgi gösterdi. Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in eşi Dr. Ayten Canalp’in de katıldığı sohbet havasında gerçekleşen ‘Kadın Buluşmaları’ toplantısında; Belediye Konukevi Müdürlüğü, Belediye Kadın ve Aile Müdürlüğü BİLMEK (Bilgi ve Mesleki Eğitim Kursları), İl Sağlık Müdürlüğü KETEM (Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi), Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Aile ve Sosyal Müdürlüğü, KADEM (Kadın ve Demokrasi Vakfı), Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi (ŞÖNİM) ve Çok Amaçlı Toplum Merkezleri (ÇATOM) birim sorumluları mahalleli kadınlara kendi müdürlükleri hakkında bilgi verdi. Mahalle sakini kadınlar; dilek, talep ve şikâyetlerini Belediye Konukevi Müdürlüğü ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı görevlilerine bildirerek kayıt oluştururken, kadınlara izleyecekleri yollar hakkında bilgi verildi. Vali Canalp’in eşi Dr. Ayten Canalp, kadınların karşılaştıkları/karşılaşabilecekleri; psikolojik, sosyolojik, kültürel, eğitim, sağlık konularında devletin tüm imkanlarının kendileri için hazır olduğunu ifade etti. Çay Mahallesi sakinleri kadınlar, semtlerine yakın bir yerde Alışveriş Merkezi (AVM) ve Halk Pazarı’nın için büyük ihtiyaç olduğunu dile getirdi. Toplantının ardından Batman İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Şube Müdürlüğü’nde görevli polis memuru tarafından anne/anne adaylarına ve yetişkin kadınlara İçişleri Bakanlığı’nın projesi kapsamında ‘En İyi Narkotik Polisi Anne’ ve UYUMA adlı ihbar uygulaması tanıtımı yapıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.