DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Açık
34°C
Batman
34°C
Açık
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C

İŞKUR EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR

Batman Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü İş Kulübü tarafından dezavantajlı gruplara yönelik eğitim çalışmaları devam ediyor.

İŞKUR EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR
REKLAM ALANI
25.10.2023 20:12
92
A+
A-

Batman Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü işbirliği ile Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi yararlanıcılarına yönelik düzenlenen eğitimler kapsamında 90 katılımcıya eğitim verildi. İŞKUR İş Kulübü liderleri Semire TADİK ve Sinan Macit tarafından verilen eğitimlerde katılımcılara; Kendini Tanıma, İş Arama Kanalları, Mülakat Teknikleri, CV Hazırlama vb konularda eğitimler verilmektedir. Konuyla ilgili açıklama yapan İŞKUR Müdürü Hasan Küsin; “ İl Müdürlüğü olarak birçok Kamu kurumu ile işbirliği halinde İş Kulübü eğitimleri vermekteyiz. Amacımız katılımcılara hem iş arama ve işe yerleşme süreçlerinde hemde çalışma hayatlarındaki süreçte bilgi ve donanım seviyelerini en üst seviyeye çıkarmaktır. Uzman personellerimiz tarafından verilen eğitimlerin istihdama önemli ölçüde katkı sağlanmaktadır. İl Müdürlüğü olarak 2023 yılı hedefimiz 400 kişinin bu eğitimlerden faydalanmasını sağlamaktı. Fakat eğitimlerimizin yoğun ilgi görmesi nedeniyle yılın ilk 9 ayında 1000 kişiye yakın katılımcıya eğitim verdik. Eğitimden faydalanan tüm katılımcılarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.