DOLAR
32,4980
EURO
34,9033
ALTIN
2.440,43
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
30°C
Batman
30°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Yağmurlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
22°C

“Filistin için somut adımlar atılmalı”

HÜDA PAR Ankara İl Başkanlığının 4’üncü Olağan Kongresi’nde bir konuşma yapan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Filistin konusunda hükümetin somut adımlar atması gerektiğinin altını çizdi.

“Filistin için somut adımlar atılmalı”
REKLAM ALANI
31.10.2023 08:47
108
A+
A-

Gazze’nin halen bombardıman altında olduğunu belirten milletvekili Ramanlı, “Her dakika yeni bebekler katlediliyor. Yeni insanlarımız enkaz altından çıkarılamayacak derecede mağdur oluyor. O sebeple bizler Gazzeli kardeşlerimizin acısını 20 günden fazladır yüreğimizde hissediyoruz. Ama bir şey daha hissediyoruz; bir öfke hissediyoruz. Bu öfkemiz sebebi acziyetimizin ta kendisidir. Nasıl oluyor da sayısı 2 milyara yaklaşan bir İslam alemi, 60’a yakın devletiyle bir avuç siyonistin bu mezalimliğine bırakın engel olmayı, sesini dahi yükseltemiyor. Bu acziyet öfkemizin kaynağıdır. Bu öfke bütün İslam alemini bugün çepeçevre kuşatmıştır.” dedi.

“GAZZE AÇIK HAVA HAPİSHANESİNE DÖNÜŞTÜRÜLMÜŞ”

Milletvekili Ramanlı, devamında şunları söyledi: “Gencinden yaşlısına, kadınından erkeğine 20 gündür acaba bize hayat var mı? Emin olun evlerimizde çocuklarımızın başını okşamaya dahi haya ediyoruz. Çünkü Müslüman kardeşlerimizin çocukları, evlatları, bebekleri her gün bombalanıyor, katlediliyor. 2 buçuk milyona yakın nüfusa sahip olan Gazze, adeta açık hava hapishanesine dönüştürülmüş. Elektrik yok, su yok, yakıt yok, tıbbi alet edevat neredeyse bitme aşamasında. Ve tam 20 gündür bütün İslam alemi olarak biz bu zilleti iliklerimize kadar yaşıyoruz. Bir halk olarak, bir ümmet olarak, dahası bütün bir insanlık olarak hepimiz meydanlarda değil miyiz? Hepimiz sosyal medyada bu mezalimin bir an önce bitmesi için sesimizi yükseltmenin, sesimizi duyurmanın telaşında değil miyiz? Peki bir şey elde edebiliyor muyuz? Bu zulme dur dedirtebiliyor muyuz? Maalesef hayır. İşte bu zillet hali öfkemizin kaynağıdır. Peki bu öfkemiz neticesi olarak yöneticilerimizi, bizleri bizler adına idare edenleri harekete geçirmek için kullanabiliyor muyuz?”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.