DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Parçalı Bulutlu
34°C
Batman
34°C
Parçalı Bulutlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
29°C
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C

REAL KONAK HOTEL, IFEST 2023 BİLİŞİM FESTİVALİ’NE SPONSOR OLDU

Batman’ın gözde otellerinden olan Real Konak, Batman Üniversitesi’nin düzenlediği IFEST2023 Bilişim Festivali’ne konaklama sponsoru olarak sosyal sorumluluğunu yerine getirmeye devam ediyor.

REAL KONAK HOTEL, IFEST 2023 BİLİŞİM FESTİVALİ’NE SPONSOR OLDU
REKLAM ALANI
14.09.2023 13:10
135
A+
A-

Festival,12-14 Ekim 2023 tarihleri arasında Batman’da gerçekleştirilecek ve ‘’Dijital Dönüşüm, Blok zincir Teknolojileri ve Siber Güvenlik’ ana teması altında birçok etkinlik, panel, seminer ve yarışma içerecek. Real Konak Hotel Genel Müdürü Sinan Sarı, günümüzde teknolojinin her geçen gün büyüdüğünü ve geliştiğini, bunun da tüm sektörleri doğrudan etkilediğini belirtti. Sinan Sarı; ‘’Batman turizmine katkı sağlamak için kurulduğumuz günden bu yana birçok projeye destek verdik. IFEST 2023 Bilişim Festivali de bunlardan biri. Bu festival, yarının liderleri olacak genç yetenekleri bir araya getiriyor ve onlara dijital dönüşüm, Blok zincir teknolojileri ve siber güvenlik gibi önemli konularda bilgi ve deneyim kazandırıyor. Bizde Real Konak Hotel olarak, bu anlamlı girişimin bir parçası olmaktan gurur duyuyoruz. Festival boyunca konuklarımızı en iyi şekildi ağırlayacağız ve Batman’ın hem ekonomisine hem de tanıtımına katkı sağlayacağız.’’ dedi. IFEST 2023 Bilişim Festivali’ne katılmak isteyenler, festivalin resmi web sitesinden kayıt yaptırabilir ve detaylı bilgi alabilirler. Festival programı ve konuşmacıları da yakında açıklanacak. Bu festivali kaçırmayın!


‘KENTİN TANITIMINA DESTEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ’
‘’Batman Üniversitesi tarafından ikincisi düzenlenecek olan, birçok yerli ve yabancı teknoloji firmasını aynı çatı altında buluşturacak olan IFEST 2023 Bilişim Festivali’nin kalbi Batman’da atacak. Batman’ın ismini Türkiye ve Dünyaya duyurmak için bizde destek olmak istedik. Real Konak Hotel olarak her zaman toplumun sesi ve kentin tanıtımına destek olmaya devam edeceğiz. Bu Festival’in Batman için çok özel olduğunu ve çok sayıda teknoloji çılgınlarının ilgisini üzerinde toplayacak potansiyelde olduğunu düşünüyoruz.’’


‘IFEST 2023 BİLİŞİM FESTİVALİ, TEKNOLOJİ TUTKUNLARINI HEYECANLANDIRIYOR’
Festivalde, Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen teknoloji firmaları, son ürünlerini ve projelerini sergileyecek. Ayrıca, bilişim alanında uzman konuşmacılar, paneller, atölyeler ve yarışmalar da festivalin renkli etkinlikleri arasında yer alacak. Festivalin konaklama sponsorlarında biri olan Real Konak Hotel, Batman’ın tanıtımına katkı sağlamak için bu organizasyona destek verdiğini açıkladı. Festival hakkında daha fazla bilgi almak isteyenler, ifest.batman.edu.tr adresini ziyaret edebilirler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.