DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Parçalı Bulutlu
34°C
Batman
34°C
Parçalı Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C

500 ÖĞRENCİYE UMUT OLDULAR

Umut Kervanı Batman, yetimler başta olmak üzere ihtiyaç sahibi 500 öğrenciye okul öncesi kırtasiye yardımında bulundu.

500 ÖĞRENCİYE UMUT OLDULAR
REKLAM ALANI
04.09.2023 20:00
152
A+
A-

Umut Kervanı Batman Yönetim Kurulu Üyesi Nurettin Teymur, yaptığı açıklamada, yeni eğitim-öğretim yılının açılmasıyla birlikte öğrencileri de unutmayarak toplamda 500 yetim ve ihtiyaç sahibi öğrenciye kırtasiye yardımında bulunduklarını söyledi. Kırtasiye setinde öğrencilerin ihtiyacını karşılayacak tüm materyallerin bulunduğunu belirten Teymur, hayırseverlerin verdiği desteklerle ancak 500 öğrencinin kırtasiye ihtiyacını karşılayabildiklerini ifade etti.

“YARDIMLARIMIZA DEVAM EDİYORUZ”

Hayırseverlere yardım çağrısında bulunan Teymur, “2023-2024 yeni eğitim öğretim yılının tüm öğrenci ve ailelerimize hayırlı olmasını diliyorum. Batman Umut Kervanı olarak yardımlarımıza devam ediyoruz. Yalnız çok kısıtlı imkânlarla bu yılda hedeflerimizi büyütüp öğrencilerimize daha fazla kırtasiye ve çanta yardımı yapmak isterdik ama maalesef şu anda 500 çocuğumuza kırtasiye yardımı yapabiliyoruz. Hayırseverlerimizden bu anlamda yardım talep ediyoruz. Çünkü yaklaşık 13-14 bin muhtaç ve ihtiyaç sahibinin olduğu Batman gibi bir ile 500 aileye kırtasiye yardımı yetmiyor.” dedi.

“MUHTAÇ AİLE SAYISI ÇOK FAZLA”

Yardımlarda önceliklerinin yetim ve ihtiyaç sahibi aileler olduğunu vurgulayan Teymur, şöyle devam etti: “Bu anlamda lütfen hayırseverlerimizden duyarlılık bekliyoruz ve ihtiyaç sahibi öğrencilerimizi yalnız bırakmayalım. Kırtasiye yardımımızın içerisinde tüm defter çeşitlerinden kareli defter, çizgili defter, kalem, kalemtıraş, çanta ve temel kırtasiye malzemeleri var. Yardımlarımız her yıl düzenli olarak devam ediyor. Batman’da muhtaç aile sayısı çok fazladır. Hayırseverlerden ricamız katkıda bulunmalarıdır.”

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.