DOLAR
32,5591
EURO
34,8861
ALTIN
2.428,95
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Açık
30°C
Batman
30°C
Açık
Çarşamba Açık
32°C
Perşembe Az Bulutlu
32°C
Cuma Parçalı Bulutlu
31°C
Cumartesi Az Bulutlu
32°C

“500 YATAKLI HASTANE HAYAL OLDU”

Gelecek Partisi Batman İl Başkanı Abdulbaki Polat, yapılması çoktan planlanan 500 yataklı devlet hastanesinin tekrardan ihalesinin iptal edilmesine tepki gösterdi.

“500 YATAKLI HASTANE HAYAL OLDU”
REKLAM ALANI
11.12.2022 11:35
274
A+
A-

Batman ölçeğinde şehirlerin yeni hastanelerinin temelinin uzun zamanlar önce atıldığını söyleyen Başkan Polat, “Batman’ın talihsiz bir şekilde 2-3 seferdir ihale edilip kazma vurulmadan ihalesinin iptal edilmesi Batman için ciddi bir talihsizliktir. Diğer şehirlerde ihaleye çıkan devlet hastanelerinin bazılarının da bittiğini” söyledi.

“AK Parti İl Başkanı Vurdumduymaz”

Batman Eğitim Araştırma Hastanesi’nde hemşerilerimizin sıra alamadığını belirten Başkan Polat, “Batman Eğitim Araştırma Hastanesi’nde doktorların azlığından dolayı Batmanlı hemşerilerimiz sıra alamamakta ve özel hastanelere gitmek mecburiyetinde kalıyor. Yine onkoloji bölümünde ciddi eksiklikleri var. PET/CT kanser tanısında önemli bir yere sahiptir. Batman’da PET/CT çekilemiyor. Yine kentte radyoterapi yapılamıyor. Bir kanser hastası neredeyse haftanın 2-3 günü buradan Diyarbakır’a gidiyor. Burada hastanın çektiği sıkıntılar bir yana, ailenin mağduriyeti de söz konusudur. Sosyo-ekonomik şartlar göz önünde bulundurulunca insanlarımızın ekseriyeti özel hastanelere gidecek paraları yok. Temeli atılması gereken 500 yataklı devlet hastanemizin 3 seferdir ihalesi iptal ediliyor. Ve ne yazık ki devlet yatırımlarını ilimize kazandırması gereken AK Parti İl Başkanı vurdumduymaz bir tavır içerisinde başını kuma gömmüş durumda. Devlet kamu hastaneleri konusunda Türkiye’de son sırada olan ilimizin kaderi bu olmamalı. Yaklaşan erken seçimde milletvekili olma hesabı yapan Ak Parti İl Başkanı Akif Gür ve iktidarı bu şartlarda yolcu gözüküyor.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.