DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Açık
34°C
Batman
34°C
Açık
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C

MARDİN YILDA 1 MİLYAR DOLAR KAYBEDİYOR …

MARDİN YILDA 1 MİLYAR DOLAR KAYBEDİYOR …
REKLAM ALANI
20.08.2023 10:48
139
A+
A-

Murat ÇUHADAR – Cüppeli Ahmet Hoca’nın “ MANYAK MANYAK İŞLER “ isimli klibi sanki Mardin için yapılmış. Merak edenler You tube’den bu klibi izleyebilirler. Özellikle Artuklu Belediyesi kendini kısmen anlatan bu klibi mutlaka izlemeli. “ ÖP BENİ, YALA BENİ, YUT BENİ diye başlayan ve MANYAK MANYAK İŞLER “ diye biten bu klip direk Artuklu merkez başta olmak üzere diğer ilçeleri de kapsıyor.

Tarih , Kültür ve Turizm Cazibe Merkezi olma yönüyle , Dünya sıralamasında ilk 10’a girebilecek olan Mardin, Niteliksiz, Beceriksiz, Muammalı, sisli ve kumpasçı yönetim sistemleri ile maalesef hem çağın gerisinde, hem de kullanamadığı kaynaklar, proje beceriksizliği, liyakatsız ve donanımsız torpil kadrolarıyla bir şehrin kaderini allak bullak etmeye devam ediyor.

Tarihi kentin moloz ve çöplük yığınları arasında gömülmeye bırakılmış yönünden başka, bir de Yenişehir bölgesinin, kaçak, ruhsatsız, illegal ruhsatlı, çarpuk çurpuk, abuk sabuk yapılaşmasındaki rezaleti sanırım dünya’nın başka yerinde bulmanız mümkün değildir.

Şimdi bu yazımdan dolayı bu sistemlerden nemalanan ve maşalık yapan birkaç köpek ruhlu hainler mutlaka havlayacaktır. Alayınız havlayın. Kendi kemiğinizde boğulacaksınız.

İçler acısı bir şehir, Perişan bir gençlik, istikbali karartılmış bir halk. MUTSUZ VE KORKAK BİR ŞEHİR MARDİN oluştu bir anda.

ALLAH BÜYÜKTÜR … Şurada seçimlere birkaç ay kaldı. Hoplayın hopladığınız kadar, gömün gömdüğünüz kadar. MARDİN’İ MARDİNLİ KURTARACAK… AZ KALDI.

Memleket’te huzursuzluk ve polemik oluşmasın diye kapattığım çenemi açmamak için var gücümle Yunus Emre sabrı, Hz. Eyüp sabrı gösteriyorum.

Yerel Yönetimler ve Diğer ilgili kurumların siyasi kirli çark içerisindeki saltanatlarının bozulmasına yönelik ettiğim yemin canım pahasına devam edecek. Mardin’in has evlatları, bölgenin yürekli insanları artık kimsenin havasına civasına boyun eğmeyecek.

Sözüm ona güya STK diye ortalıkta dolaşan yalaka ve ucuzcu takımlar, memleketin battığı konularda bile GIK çıkaracak cesaret yürek ve ahlak taşımadığı için, en büyük sorunlarda bile ne Vali’ye, Ne başkana, Ne il ya da ilçe müdürüne GIK diye eleştiri yapacak ve sosyal düzene destek sağlayacak tek bir kelime bile edemezken, Maşallah konuştuklarında asar keser yönleriyle bir porsiyon kebap’a kendilerini, ahlakını, şerefini, memleketini satan şebeklerle dolmuş.

Sahabi mezarı çöplük ve moloz yığını altındayken, dinden imandan bahsetmesin artık kimse.

HER YIL SADECE TURİZM GELİRİNDEN EN AZ 1 MİLYAR DOLAR KAYBEDEN BİR MARDİN VAR.

VİZYONU SIFIR

LİYAKATSIZ

MUAMMALI DÖNEM BİTİYOR.

SANA SÖZ MARDİN … MANYAK MANYAK İŞLER DÖNEMİ BİTİYOR.

Mardin’i Dünya’ya tanıtmak ve Dünya’yı Mardin’e taşımak boynumun borcu olsun. Bu borcu kimsenin hava civasıyla değil. Yüreği yüreğimde olan gerçek Mardin sevdalıları ile başaracağım…

SENİ SEVİYORUM MARDİN … KURTULACAKSIN VE İYİLEŞECEKSİN ….

Murat Çuhadar

Türkiye’nin Yaşam Koçu

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.