DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
34°C
Batman
34°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
34°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
29°C
Salı Çok Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C

HÜDA PAR’dan pazarcı esnafına ziyaret

Durmaz: “Pazarcı esnafımıza destek verelim”

HÜDA PAR’dan pazarcı esnafına ziyaret
REKLAM ALANI
08.08.2023 11:26
186
A+
A-

Semt Pazar ziyaretlerine devam eden HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı Muhammed Şerif Durmaz, semt pazarı esnafına destek olunması çağrısında bulundu.

HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı Muhammed Şerif Durmaz ve beraberindeki teşkilat üyeleri ile birlikte seçim öncesi yaptığı semt pazarı ziyaretlerine devam etti.

Semt pazarları ziyareti ile ilgili açıklama yapan Durmaz, “Teşkilat üyelerimizle birlikte ilimiz merkezde bulunan semt pazarlarına yönelik ziyaretlerimizi 14 Mayıs seçimleri öncesinde yapıyorduk, seçim sonrası da pazarcı esnafını ziyaret ederek kendileriyle piyasanın durumunu konuştuk. Ziyaret ettiğimiz pazarcı esnafı ürün fiyatlarının yüksek olmasından dolayı vatandaşların ihtiyaçlarını istenilen ölçüde karşılayamadığını belirtiler. Fiyatların yüksek olması halkın alım gücünü ciddi anlamda düşürmüştür. Bu durumdan hem vatandaş hem de esnaf şikayetçidir.” İfadelerini kullandı.

Semt pazarı ziyaretlerinde esnafın sorun ve beklentilerini kendilerinden dinlediklerini belirten Durmaz, “Semt pazarı ziyaretimizde pazar sorumlusu Halit Siyak ile de görüşerek esnafın beklentilerini ve pazarın eksikliklerini konuştuk. Semt pazarlarında hırsızlık olaylarına karşı bayan güvenlik görevlilerinin bulundurulması talebinde bulundular. Bu vesileyle bu sorunu dile getirmiş olalım. Batmanlı hemşerilerimiz semt pazarları konusunda hassas davranarak esnafa destek vermelidir. Hem pazarcı esnafımızı desteklemek hem de daha ekonomik olması açısından vatandaşlarımız semt pazarlarını tercih etmelidir.” Şeklinde çağrıda bulundu.

Durmaz, HÜDA PAR olarak seçime bağlı olmadan çalışma, hizmet ve ziyaretlerine devam ettiklerini belirterek, “Bizler HÜDA PAR olarak hizmet odaklı siyaset üretmeye, vatandaşlarımızın ve esnafımızın yanında bulunmaya, sorun ve taleplerini dinlemeye ve bizlere iletilen sorunların çözülmesi için girişimlerde bulunmaya devam edeceğiz.” Dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.