DOLAR
32,4582
EURO
34,9028
ALTIN
2.437,03
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
30°C
Batman
30°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
24°C
Çarşamba Yağmurlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
22°C

İŞKUR-SYDV İşbirliğiyle eğitim

Batman Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı İl Müdürlüğü işbirliği ile Aile Destek Merkezlerine başvuran katılımcılara iş kulübü eğitimi verdi.

İŞKUR-SYDV İşbirliğiyle eğitim
REKLAM ALANI
24.07.2023 09:49
177
A+
A-

Eğitim sertifikalarını alan kursiyerlere iş arama sürecinde; sürecin doğru yönetilmesi, özgeçmişini başvurduğu ilan ve sektöre göre düzenleme, iş görüşmesi esnasında konuşma ve beden dilini doğru kullanma ve kariyer sitelerinde profil oluşturma gibi konularda eğitim verildi. Sertifika Töreninde Konuşma yapan İŞKUR müdürü Hasan KÜSİN; “ İŞKUR olarak temel hedefimiz istihdamın artırılması olmakla birlikte istihdamın korunması ve geliştirilmesini amaçlıyoruz.
Bu doğrultuda iş gücü piyasasına yeni atılacak geçlerimizi donanımlı hale getirmek amacıyla eğitimler düzenliyoruz. İş arama sürecinde doğru ve etkin bir yöntem izlenmesini böylelikle gerçekleşen istihdamın korunmasını amaçlıyoruz.

İş Kulübümüz aracılığı ile yapılan bu eğitimler genç istihdamının artırılmasına çok önemli katkılar sunmaktadır. İş Kulübümüzün 81 İl içerisinde yapılan değerlendirmede Türkiye 1.’si olması bu eğitimlere verdiğimiz önemden kaynaklanmaktadır. Bu vesile ile eğitimi düzenleyen İŞ Koçlarımıza ve yaptıkları işbirliğinden dolayı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı İl Müdürlüğü ve ADEM temsilcilerine teşekkür ediyor sertifika alan katılımcılara çalışma hayatlarında başarılar diliyorum “ dedi.
Sertifika Töreninde konuşma yapan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı İl Müdürü Beşir ARSLAN; “Aile Destek Merkezlerimizde kadınlarımıza yönelik her türlü kursun verildiği aynı zamanda yoksullukla mücadele kapsamında çeşitli kursların ve seminerlerin de verildiği merkezlerdir. Bugün de Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğümüz tarafından İş Kulübü eğitimleri verildi. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Bu eğitimle beraber genç kızlarımızın iş bulma potansiyelleri inşallah artacaktır” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.