DOLAR
32,4558
EURO
34,8302
ALTIN
2.481,13
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Parçalı Bulutlu
30°C
Batman
30°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
28°C

“YENİ KABİNE – YENİ YÜZYIL VE YENİ ERDOĞAN”

Yeniden Dünya Lideri ünvanını tazeleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yemin töreni sonrası Külliye’de Dünya’ya verdiği mesajı ve Dünya’nın o mesajı nasıl algıladığını sanırım yazmaya ve anlatmaya gerek yok.

“YENİ KABİNE – YENİ YÜZYIL VE YENİ ERDOĞAN”
REKLAM ALANI
04.06.2023 09:10
195
A+
A-

Yeniden Dünya Lideri ünvanını tazeleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yemin töreni sonrası Külliye’de Dünya’ya verdiği mesajı ve Dünya’nın o mesajı nasıl algıladığını sanırım yazmaya ve anlatmaya gerek yok. Erdoğan eşi Emine hanımla birlikte salona girdiği ve attığı ilk adımdan itibaren onu karşılayan Devlet Başkanlarının heyecanı, hayranlık dolu bakışları, teslimiyetleri ve Dünya’nın 5’ten büyük olduğunu kanıtlayan Erdoğan’a karşı gösterdikleri hürmet belki de Dünya’da eşi benzeri olmayan bir tarih yazımıydı.

DÜNYA SENİNLE GURUR DUYUYOR ERDOĞAN …

Kapitalist düzene, emperyalist düzene, savaş yaratım teknikleri ile Dünya’nın sonunu hazırlayan ve dünya devletlerini diz çöktürmeye çalışan bir takım aileler ve devletlere karşı Dünya’yı koruma kalkanı olarak tek çare Erdoğan’ın olduğu o salonda bir kez daha tescillendi ve ilk kez Devletler yeni Dünya liderinin Erdoğan olduğunu 3 Haziran’da ilan etmiş oldu.

Erdoğan sadece Türkiye için değil, Dünya için bir umut oldu. Salona girerken attığı her adımın, gözünü çevirdiği her bakışın, elini sıktığı her devlet başkanına gösterdiği yakınlığın ayrı ayrı bir anlamı ve mesajı vardı.

GELELİM YENİ KABİNEYE …

Yıpranmış, yorulmuş,yangınlar depremler ve terör faaliyetleri ile mücadelede, iç ve dış şer odakları ile çarpışmada zaman zaman yara almış ama direnmiş bir kabine vardı.

Bakanlıkların önü basılmış ve Devletin bakanına, dolayısıyla devlet’e erkeksen aşağı in diye meydan okumuş soysuzlar.

Sosyal mecralardan köpek tasması takacam, küfürler, aşağılamalar dolu şovlarıyla hadsiz videolar yayınlayan mafya ve çeteler, 7’li masalarda iç karışıklığa sebep olacak kumpasların olduğu bir dönemden sonra Türkiye’nin kurtuluşu 14 Mayıs’ta halkın seçim takdiri ile son buldu ve Ülkemiz için Yeni Yüzyıl dönemi büyük bir ferahlık ve yeniden ekilen umut tohumları ile başladı.

Erdoğan Muhteşem isimlerden oluşan bir kabine kurdu. Dört bir tarafı mamur bir kadro ile Türkiye sevdasını ve Türkiye sevdalılarını bir araya getirerek kurtuluş ve ferahlık döneminin ilanını yeniiden yaptı.

Bu seçimi Ak Parti kazandı diyemeyiz tam olarak. Çünkü bu seçimi siyaset ve partiler üstü kimliği ile Erdoğan kazandı. Ak Parti içinde Erdoğan’ı yıpratan ve Partiye hasar veren bir takım isimler halen mevcut ve bunları konuşacağız elbette, hatta çözeceğiz ama şimdi Erdoğan’ın Devlet şerefimizi ve Türkiye’nin beka sorununu çözen zaferini yaşamalı ve o heyecanla hepimiiz birbirimize kilit olarak mevcut yaşam sorunlarımızın çözümünü hızlandırmalı ve her zamankinden daha fazla çalışmalıyız.

Yoksa Özhaseki neden kabine’de, Erkan Kandemir neden halen teşkilat başkanı, Azmi Ekinci neden sorgulanmıyor gibi zamansız işlerle uğraşmamamız lazım. Hele Kabak tadı veren ve büyük yenilgi yaşayan İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe’yi yazmak bile abesle iştigal olur.

İstanbul İmamoğlu’ndan da kurtulacak ve bu kurtuluşu Tevfik Göksu, Şadi Yazıcı ve Maltepe İlçe Başkanı Erdoğan Akkaya gibi dev yüreklerin performansları ve davaya, ülkeye, lidere bağlılıklarını ispat edenlerle gerçekleşecek.

Biz MİLLETİZ… Erdoğan’a “ DİK DUR EĞİLME, BU MİLLET SENİNLE “ diyen güruhuz. Biz parti içindeki hadsizlerden daha güçlü ve onların temizlenmesini sağlayarak Yeni Yüzyıla abdestle giren ERDOĞAN VE TÜRKİYE SEVDALILARIYIZ…

Yeni kabineye güveniyoruz. Yeni Yüzyıla inanıyoruz ve Yeniden Dünya Lideri Ünvanı alan Erdoğan’a ölümüne bağlıyız…

Yeni Kabine ve Yeni Yüzyıl Hayırlı ve Kutlu Olsun ….

Murat ÇUHADAR

Türkiye’nin Yaşam Koçu

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.