DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
34°C
Batman
34°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
26°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C

TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜNDEN ÖZPERK’E ZİYARET

Boks branşında Türkiye üçüncüsü olan Helen Rüzgâr, İl Temsilcisi Abdullah Ay ve antrenörü Mustafa Okuyucu ile birlikte Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk’i makamında ziyaret etti.

TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜNDEN ÖZPERK’E ZİYARET
REKLAM ALANI
13.06.2023 10:33
239
A+
A-

Boks branşında Türkiye üçüncüsü olan Helen Rüzgâr, İl Temsilcisi Abdullah Ay ve antrenörü Mustafa Okuyucu ile birlikte Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk’i makamında ziyaret etti.

Batman’lı gençlere imkân verildiği takdirde büyük başarılara imza atacaklarını belirten İl Müdürü Özperk, kurum olarak bütün imkânlarını kendileri için seferber ettiklerini söyledi. İl Müdürü Özperk; “Öncelikle başarısından dolayı Helen Rüzgâr kızımızı, emekleri geçen Boks İl Temsilcimiz Abdullah Ay ve kendisini çalıştıran antrenörümüz Mustafa Okuyucu’yu kutlarım. Bu tür başarılar ilimizin spor alanında daha iyi tanıtılmasında ve yeni gençlerin spora yönelmelerinde teşvik olmaktadır. Kıl payı kaçırdığı Türkiye birinciliğinin sonraki turnuvalarda geleceğine olan inancım tamdır.” dedi.

67 İL KATILIM SAĞLAMIŞTI

30 Mayıs – 07 Haziran 2023 tarihleri arasında Sakarya’da düzenlenen Yıldız Erkekler ve Yıldız Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası sona erdi. 67 ilden 508’i erkek ve 340’ı kadın sporcu olmak üzere toplamda 848 sporcunun katılım sağladığı şampiyonada kadın ve erkelerde 13 sıklette madalya dağıtıldı. Batman’ın temsilen katılım sağlayan Mezopotamya Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Helen Rüzgâr, kategorisinde Türkiye üçüncüsü oldu. Yapılan ziyarette Spor Şube Müdürü Burak Eren’de hazır bulundu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.