DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
34°C
Batman
34°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
26°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C

SKODA SERVİSİ BATMAN’DA AÇILIYOR

Batman ve Ankara’da yaptıkları başarılı projelerle adından söz ettiren Güney Otomotiv, bir yeniliğe daha imza attı.

SKODA SERVİSİ BATMAN’DA AÇILIYOR
REKLAM ALANI
21.06.2023 09:19
231
A+
A-

Türkiye’nin 4 bir yanında gıda, inşaat, toplu yemek ve otomotiv sektöründe başarılı çalışmalara imza atan, binin üzerinde kişiye iş imkânı sağlayan, Batmanlı sevilen iş insan Güney Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Murat Güney Skoda Servis ve Yedek Parça Hizmetini de Batman ve bölge halkına kazandırdı. Murat Güney tarafından 16 yıl önce Batman’a kazandırılan Güney Otomotiv Volkswagen yetkili servisi yeni bir vizyon ve tecrübeli kadrosuyla hizmet ağını genişleterek bünyesine Skoda servis hizmetini de aldı.

BATMANLILAR 4 GÖZLE BEKLİYORDU

Batman’lıların dört gözle beklediği Skoda servis hizmeti önümüzdeki günlerde başlayacak. Bölge’de Volkswagen servisini ilk Batman’da açan iş adamları arasında yer alan Murat Güney Batman’a yeni yatırımlarında müjdesini vermiş oldu.

YENİLENEN KADRO VİZYONUYLA HİZMET

  1. yaşını kutlayan Güney otomotiv Batman ve bölge halkına Skoda markasının servisiyle yeni bir hizmet başlattı. Güney Otomotiv Genel Müdürü Hüseyin Güney ile servis Müdürü Birol Caner Skoda servis hizmetinin çok yakında başlayacağını belirterek müjdeyi Batmanlılara verdi. Skoda servis hizmeti için artık başka şehirlere gitmeye gerek kalmadığını belirten Güney ve Caner açılıştan sonra büyük Skoda kampanyası düzenleneceğini sözlerine ekledi. Güney Otomotiv’de elektrik şarj istasyonu da çok yakında faaliyete girecek. Yep yeni kadroyla Hem Volkswagen ve Skoda servis gücünü bileştirdiklerini açıklayan Güney yeni yılda yeni bir plazada hem servis hemde satış hizmetinin de başlayacağını belirterek sözlerini noktaladılar.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.