DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
34°C
Batman
34°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
34°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
29°C
Salı Çok Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C

Çifte Mutluluğu Bir Arada Yaşadılar

TÜRKİYE’NİN GURURU TOGG, GELİN ARACI OLDU

Çifte Mutluluğu Bir Arada Yaşadılar
REKLAM ALANI
13.06.2023 14:56
220
A+
A-

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in talimatıyla Batman Valiliği’ne tahsis edilen TOGG aracı düğün aracı olarak kullanılmaya başlandı.

Zehra Nur ve Mesut Şimşek çifti, çifte mutluluk yaşadıklarını belirterek başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’e yaptıkları jestten dolayı teşekkür etti.

TOGG aracına bindirilen damat, gelini davul zurna eşliğinde aldı ve ardından kısa bir şehir turu atıldı.

Aracın oldukça konforlu olduğunu ifade eden Şimşek çifti: “Allah herkese binmeyi nasip etsin. Araç oldukça konforluydu ve rahattı. Biz hem evleniyoruz hem de ilk defa TOGG aracına biniyoruz. Bizlere bu duyguyu yaşatanlara teşekkür ediyoruz” ifadelerinde bulundu.

Türkiye yüz yılının en büyük yatırımlarından biri olan TOGG’u çiçekçide gelin aracı olarak süslendiğini gören vatandaşlar, TOGG’un Kapadokya Bej rengini oldukça beğendi.

Batman Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Batman Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nde dosyası bulunan vatandaşlar, gelin arabası olarak bu özel aracı kullanmak istediklerinde rezervasyon yapabilecekler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.