DOLAR
32,3425
EURO
35,1086
ALTIN
2.309,83
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Açık
21°C
Batman
21°C
Açık
Cuma Açık
24°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
24°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Açık
25°C

TURUNCU MÜHENDİSLİKTEN BHA’YA ZİYARET

Batman’da yaptığı başarılı projeleriyle bilinen ‘Turuncu Mühendislik’ şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin İpekyüz ve ekibi BHA Medya Grubunu ziyaret etti.

TURUNCU MÜHENDİSLİKTEN BHA’YA ZİYARET
REKLAM ALANI
24.05.2023 08:56
291
A+
A-

BHA Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Mirpaşa Seyrek ve gazete çalışanlarını ziyaret eden İpekyüz ve proje ekibi çalışmaları ve gelecek ile ilgili projelerini hakkında bili verdi. İpekyüz bölgede hızla yaygınlaşan elektrikli araçların şarj istasyonlarını kurduklarını belirterek şunları söyledi; “Şarj Ağı operatörü olarak her noktada şarj İstasyonlarımızı kuruyoruz. Özellikle işlek caddelerde, alış veriş Merkezlerinde, Sitelerde, İş Merkezlerinde, Plazalarda ve talebe göre bireysel kullanıcılar için Turuncu Mühendislik olarak hizmet veriyoruz. Turuncu Mühendislik Elektrik Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 2006 yılında kurulmuş ve 2019 yılıyla birlikte fotovoltaik sektörü, güç kaynakları, katodik koruma sektörde üretim ve ürün geliştirilmesi ve yazılım alanlarında faaliyet göstermektedir. Turuncu Mühendislik Elektrik Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketinin temel hedefi hizmet ettiği sektörlerin ihtiyacı olan ürünleri uluslararası standartlara uygun olarak tasarlamak ve üretmektir. Turuncu Mühendislik Elektrik Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi 2020 yılıyla birlikte fotovoltaik sektöründe “Hibrit İnverter”,”Solar Şarj cihazı” ,Katodik Koruma Sektörde “Redresör”  ve Güç Kaynakları ” Bar 24 “üretim ve geliştirilmesi alanlarında faaliyet göstermektedir. Misyonumuz; “Önce nitelik”. Vizyonumuz ise sektöründe dünyada bir numara olmak”. Turuncu Mühendisliğin temel hedefi hizmet ettiği sektörlerin ihtiyacı olan ürünleri uluslararası standartlara uygun olarak tasarlamak ve üretmektir.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.