DOLAR
32,5994
EURO
34,7386
ALTIN
2.496,60
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
28°C
Batman
28°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
26°C
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Açık
29°C
Salı Açık
30°C

NASIROĞLU, 16 MAYIS BATMAN’IN İL OLUŞUNU KUTLADI

AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Batman’ın il oluşunun 33. yılını yayınladığı bir mesaj ile kutladı.

NASIROĞLU, 16 MAYIS BATMAN’IN İL OLUŞUNU KUTLADI
REKLAM ALANI
16.05.2023 12:34
256
A+
A-

NASIROĞLU, 16 MAYIS BATMAN’IN İL OLUŞUNU KUTLADI

AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Batman’ın il oluşunun 33. yılını yayınladığı bir mesaj ile kutladı.

Nasıroğlu, mesajında modern bir şehir konumuna gelen Batman’ın 33. kuruluş yıl dönümünü kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını bildirdi.

Nasıroğlu “Ülkemizde petrolün ilk bulunduğu ve üretiminin yapıldığı şehir olan Batman, her ne kadar yeni bir şehir olsa da, sahip olduğu binlerce yıllık tarihi ile kadim bir medeniyet şehridir. 1990 yılına kadar çok hızlı bir gelişme yaşayan Batmanımız, 16 Mayıs 1990’da Türkiye’nin 72. ili olmuştur. Son yıllarda birçok alanda yapılan önemli yatırımlar, verimli toprakları ve genç nüfusu sayesinde bugün iddialı bir kent konumuna gelen Batman’ı marka şehir yapmak, yatırım ve üretim üssü haline  getirmek için hep beraber çalışmamız gerekiyor. Yediden yetmişe el ele vererek bu şehri daha da büyütecek, çocuklarımızın ve gençlerimizin huzur, güven ve refah içinde yaşayacağı modern ve güçlü bir Batman’ı onlara teslim edeceğiz.”

Batman için çalışacaklarını ve yapacak çok işlerinin olduğunu belirten Nasıroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bizim Batman için daha yapacağımız çok şey var. İnsan sevdiği kişiye hani her şeyin en iyisini layık görür, onu hep daha iyi yere taşımak için çabalar ya bizim gayretimiz  şehrimize olan sevgimiz de böyle. Aşkımız Batman’i en iyi yerlere taşımak ve bunu kendime görev addedeceğim. Hemşehrilerimizin desteği ve Allah’ın izniyle de önümüzdeki zaman diliminde gerçekleştirmek istediğimiz pek çok proje var. Bana, memleketime hizmet etme imkanı veren siz değerli halkıma teşekkür eder, şehrimizi daha iyi yerlere taşıma noktasında üzerimize düşen her şeyi heyecanla yapacağımı da  belirtmek isterim. Bu duygu ve düşüncelerle
memleketimizin il oluşunun 33 yıl dönümünü kutlar, kadirşinas Batmanlı hemşerilerime en derin saygı ve muhabbetlerimi sunarım” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.