DOLAR
32,3717
EURO
34,9902
ALTIN
2.326,00
BIST
9.097,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Açık
25°C
Batman
25°C
Açık
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Açık
25°C
Salı Açık
26°C

BURAK GROSS 2. YILDÖNÜMÜNE HAZIRLANIYOR

25-26-27 Mayıs tarihlerinde başlayacağı etkinlikte Burak Gross Alışveriş Merkezi, 2.Yıldönümünü büyük indirimlerle kutlayacak.

BURAK GROSS 2. YILDÖNÜMÜNE HAZIRLANIYOR
REKLAM ALANI
24.05.2023 09:08
199
A+
A-

Geçen sene şubat ayında yıl kutlaması yapılan Burak Gross ülkemizde yaşanan depremden dolayı mayıs ayı içinde kutlama yapacağını söyleyen Burak Gross Alışveriş Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Öztürk, geçen yıl kutlamamızda çok sayıda kişi katılırken mutlu olduklarını kaydetti. Yönetim Kurulu Başkanı Öztürk, “ Batman’ın incisi olarak tabir ettiğimiz Burak Gross’u şehrimize kazandırmamızın 2.yıldönümünün haklı gururunu yaşamaktayız. 200 personel istihdamımızla bu mutlu günümüzü çok değerli halkımız ile kutluyoruz ve minnettarlığımızın bir nişanesi olarak gıdadan tekstile tüm reyonlarımızda maliyetinin çok altında fiyatlar ile satış yapmaktayız. Tüm halkımıza gösterdikleri ilgiden dolayı minnettarlığımızı bildiririz” dedi.

200 PERSONEL İSTİHDAM EDİLİYOR

Birçok alışveriş merkezi bu ekonomik kriz döneminde personel çıkarırken istihdam sayılarını arttırdıklarını belirten Öztürk, şunları söyledi: “Her geçen gün daha da arttırdık çünkü hizmet meta ile olmaz insanla olur. Az insanla doğal olarak az hizmet olur. Biz kurum olarak hizmet odaklı çalışmaktayız. 31 Mayıs tarihine kadar indirimlerimiz devam edecek. Tekstil katında yüzde 60’ye varan indirim olacak. Diğer tüm ürünlerde ise yüzde 35’e yakın indirim var. Burak Gross alışveriş merkezimizde 200 personel istihdam etmekteyiz. Özellikle sebze ve meyve de biz üretici olduğumuz için bu ürünleri daha uygun fiyata halkımıza sınamaktayız. Halkımıza her gün Halk günü tertipleyeceğiz” şeklinde bilgi verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.