DOLAR
32,5553
EURO
34,9632
ALTIN
2.457,65
BIST
9.881,12
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
33°C
Batman
33°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
34°C
Pazar Parçalı Bulutlu
32°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Çok Bulutlu
24°C

ANKARA’DA ANATOLİA MÜZİK GRUBU RÜZGARI ESİYOR

Ankara’da son zamanlarda verdiği konserleriyle gündeme gelen ‘Anatolia Musiki Ateşi’ konserleri büyük ilgi görmeye başladı.

ANKARA’DA ANATOLİA MÜZİK GRUBU RÜZGARI ESİYOR
REKLAM ALANI
22.05.2023 12:29
232
A+
A-

ANATOLİA 19 MAYIS’TA COŞTURDU

Ankara’da son zamanlarda verdiği konserleriyle gündeme gelen ‘Anatolia Musiki Ateşi’ konserleri büyük ilgi görmeye başladı.

Daha önce verdikleri sayısız ücretsiz konserlerine bir yenisini daha ekleyen ekip, bu kez gençlere özel bir konser verdi. Şef Tanzer Kartal yönetimindeki dev müzik topluluğu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’ kapsamında Sadrettin Alpan Konferans Salonunda sahne alan ‘Anatolia Musiki Ateşi’ korosu izleyenlerden tam not aldı. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının kendileri ve grupları için çok önemli olduğunu belirten Şef Tanzer Kartal, 22 Haziran 2023 tarihinde de Ankara Konağında sevenleriyle buluşacaklarının müjdesini verdi. Anatolia Musiki Ateşi Grubunun şefi Tanzer Kartal; “Ankara’da birbirinden değerli müzisyen arkadaşlarımızla oluşturduğumuz grupla harikalar yaratmaya başladık. Son olarak 19 Mayıs Bayramına özel bir konser verdik. Konsere gelen davetlilerimize birbirinden güzel eserler seslendirdik. Bütün gönüllerine dokunabildiysek ne mutlu bizlere. Müziğin evrenselliğine inanan bir grup olarak, bütün alanlarda eserlerimizi seslendirmeye devam edeceğiz.” diye konuştu.

SEÇKİN BİR DAVETLİLİ TOPLULUĞU KATILIM SAĞLADI

Konsere Ankara başta olmak üzere Türkiye’nin saygın STK Başkanları, temsilcileri, Basın, Müzik, Kültür, Sanat ve farklı meslek gruplarının önemli isimleri de katılım sağladı. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramına özel konserde ayrıca Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Metin Özaslan da günün anlam ve önemine binaen bir konuşma yaptı. Özaslan kurtuluş mücadelesinin başlangıcı olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının önemine özellikle vurgu yaparak seyircilerden büyük bir alkış aldı. Anatolia Musiki Ateşi Korosunun verdiği konserde 19 Mayıs Bayramına özel seyircilerin muhteşem bir finale ellerinden Türk Bayraklarını sallaması ise geceye ayrı bir güzellik kattı.

Haber; Sibel DUYMAZ – Osman Mirpaşa SEYREK

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.