DOLAR
32,3655
EURO
34,9626
ALTIN
2.325,50
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Açık
24°C
Batman
24°C
Açık
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Açık
25°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

MERSİN MEZİTLİ’DE KISMET ÇELİK RÜZGARI

İYİ Parti Mersin Milletvekili Aday Adayı iş insanı Kısmet Çelik, ilçe ziyaretlerini sürdürüyor.

MERSİN MEZİTLİ’DE KISMET ÇELİK RÜZGARI
REKLAM ALANI
27.03.2023 08:52
226
A+
A-

Daha önce Mersin il Başkanlığı, Yenişehir ve Toroslar ilçe Başkanlıklarını ziyaret eden Çelik, daha sonra Mezitli İYİ Parti İlçe Başkanı Hüseyin Çelik ve yönetimini ziyaret edip istişarelerde bulundu. Mezitli bölgesinde tanınan Kısmet Çelik, Mersin ilindeki on binlerce kararsız oyları almaya geldiklerini ve bunun için bütün seçmenlerine hizmet sözü vereceklerini söyledi.

“MEZİTLİ HALKININ OYLARINA TALİBİZ”

‘Mezitli halkının oylarına talibiz’ diyen İYİ Parti Mersin Milletvekili Aday Adayı iş insanı Kısmet Çelik; “Mezitli benim memleketim gibidir. Buradaki seçmenlerimizin ve destekçilerimizin neler istediğini çok iyi biliyoruz. Bazı siyasi partilerin arasında kararsız kalan on binlerce seçmenimiz var. Allah’ın izniyle onlara vereceğimiz güven ve itibarla oylarına talip olacağız. Bölgemizdeki bütün kararsız oyların adresi mutlaka İYİ parti olacaktır. Mersin’de yapılacak çok işimiz ve hayata geçireceğimiz onlarca projemiz var. Güven, istikrar ve güvenli yarınlarımızın tek teminatı İYİ Partidir.” şeklinde konuştu.

“GENÇ VE DENEYİMLİ ADAYLAR DESTEKLENMELİ”

İYİ Parti Mersin Milletvekili Aday Adayı iş insanı Kısmet Çelik, kendilerini en iyi bir şekilde ağırlayan Mezitli İYİ Parti İlçe Başkanı Hüseyin Çelik ve yönetimine teşekkür etti. Mezitli İYİ Parti İlçe Başkanı Hüseyin Çelik ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, genç ve deneyimli aday adayların mutlaka desteklenmesi gerektiğini söyledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.