DOLAR
32,5301
EURO
34,8555
ALTIN
2.443,39
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
34°C
Batman
34°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Yağmurlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C

Final Okullarından bursluluk sınavı

Eğitimin köklü kurumlarından Final Eğitim Kurumları, 2024 Şubat ayında yapılacak bursluluk ve okula kabul sınavıyla birçok öğrenciye destek olacak ve bursluluk sınavından alınacak puana ve başarı sıralamasına göre, Final Okulları kayıt ücretlerinde belirli oranlarda indirim yapacak.

Final Okullarından bursluluk sınavı
REKLAM ALANI
01.01.2024 15:50
52
A+
A-

BAŞVURULAR BAŞLADI

Final Okulları’nın yüz yüze yapacağı ve 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ile 11’inci sınıf öğrencilerinin ücretsiz olarak katılım sağlayabileceği sınavlar, 17- 18 Şubat tarihlerinde Cumartesi ve Pazar günlerinde yapılacak. Tüm öğrencilerin katılımına açık olan sınavda öğrenciler, indirimli kayıtlardan ve bursluluk dilimlerinden faydalanabilecek. http://www.finalegitim.com.tr/ internet sayfası üzerinden sınav başvurusu kolayca yapılabilecek ve sınavlar Batman Final Okulları kampüsünde gerçekleştirilecek.

SINAV TÜRKİYE GENELİ YAPILACAK

Konu hakkında açıklama yapan Batman Final Okulları Genel Koordinatörü Orhan Alp: 17-18 Şubat tarihlerinde Türkiye geneli yapılacak olan final bursluluk ve kabul sınavı için başvuruların devam ettiğini belirterek,  “Sınavımıza başvurular yoğun bir şekilde devam ediyor. Geçen yıl da katılımın ve talebin yoğun olması sebebiyle bu yıl sınav kontenjanlarımızı daha da artırdık. 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ve 11. sınıf öğrencilerine yönelik yapacağımız bursluluk ve okula kabul sınavımızdan her yıl ilimizdeki birçok öğrenci faydalanmaktadır. Bu yıl da bursluluk ve erken kayıt indirimlerimizden faydalanmak isteyen öğrencilerimizi sınava girmeye davet ediyoruz. Sınavla ilgili detaylı bilgi almak isteyen velilerimiz de, 0488 213 73 83 numaralı telefonumuzdan detaylı bilgi alabilirler” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.