DOLAR
32,4658
EURO
34,7315
ALTIN
2.441,46
BIST
9.926,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
33°C
Batman
33°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
34°C
Pazar Az Bulutlu
33°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Hafif Yağmurlu
24°C

“MEMLEKETİME HİZMET BORCUM VAR”

AK Parti’de uzun yıllar siyaset yapmış, Batman İl Başkanlığı ve farklı kurullarda üst düzey hizmetleri bulunan iş insanı ve ekonomist Muzaffer Bağ, AK Parti Batman Milletvekili aday adayı oldu.

“MEMLEKETİME HİZMET BORCUM VAR”
REKLAM ALANI
18.03.2023 12:07
329
A+
A-

İş İnsanı ve Ekonomist Muzaffer Bağ;

“MEMLEKETİME HİZMET BORCUM VAR”

AK Parti’de uzun yıllar siyaset yapmış, Batman İl Başkanlığı ve farklı kurullarda üst düzey hizmetleri bulunan iş insanı ve ekonomist Muzaffer Bağ, AK Parti Batman Milletvekili aday adayı oldu.

Başvurusunu yapan Bağ, daha önce AK Parti Batman İl Başkanlığının yanı sıra Batman ve Siirt illerine yaptığı yatırımlarıyla biliniyor. ‘Memleketime yarım kalmış hizmet borcum var. Bunun için halkın ve partimizin teveccühleriyle AK Parti Batman Milletvekili Adaylığı Başvurumu yaptım” diyen İş İnsanı, ekonomist ve siyasetçi Muzaffer Bağ; “Bölgede uzun süren görüşmelerden sonra aldığım destek ile adaylığımı açıkladım. AK Parti, Türkiye’nin doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine neresinde yaşarsa yaşasın her vatandaşı aynı samimiyetle kucaklayan, her karış toprağını aynı sevdayla seven bir memleket siyasetinin temsilcisidir. AK Parti, bu ülkede yaşayan her insana, meşru olan her fikre, her inanca, her ideale aynı yakınlıkla duran, kendini toplumun parçalarıyla değil, bütünüyle ifadede eden bir merkez partisidir. “diye konuştu.

“AK PARTİ’NİN, SİYASET TABANI TÜRKİYE’DİR”

AK Parti Batman Milletvekili Aday Adayı Muzaffer bağ; “Batman‘da AK Parti İl Başkanı olarak görev yaptığım süre içinde bölgesel milliyetçiği reddettik, etnik milliyetçiliği reddeden bir anlayış içinde siyasi çizgimizi sürdürdük. Gönüll verdiğim ve bugüne kadar büyük bir aşkla çalıştığım AK Parti Davasına ve mücadelesine devam ettim. AK partimizden milletvekili aday adayı olmak üzere yolla çıktım. Sizlerle birlikte yürüdüğümüz bu yolculukta başımız dik, alnımız açık olarak başarılarla dolu bir il başkanlığı dönemi yaptığıma inanıyorum. Cenab-ı Allah nasip ederse başta Kadirşinas Batman halkına ve Ülkeme hizmet etmekten onur duyarım. “şeklinde açıklamada bulundu.

“KENTİN DİNAMİKLERİNDEN DESTEK BEKLİYORUM”

“Kentin bütün dinamiklerinden, halktan ve tabandan ciddi anlamda adaylığım sürecinde destek bekliyorum” diyen AK Parti Batman Milletvekili Aday Adayı Muzaffer Bağ açıklamasına şöyle devam etti; “Yeni süreçte beraber yürüyeceğim başta kadirşinas Batman‘lı hemşerilerime AK Partiye gönül vermiş dava kardeşlerime, Belediye Başkanlarımıza, il genel Meclisi başkanı ve üyelerimize Belediye Meclis Üyelerimize, İl Ana Kademede bulunan Yürütme ve Yönetim Kuruluna, İl Kadın Kolları Başkanımız ve Yönetimine, İl Gençlik Kolları Başkanımız ve Yönetimine, Ana Kademe İlçe Başkanlarımıza ve Yönetimlerine, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımız ve Yönetimlerine, İl Disiplin Kurulu ve Hakem Heyetine, Tüm Mahalle Başkanlarımıza, Partili Sandık Yönetim Kurulu Başkanlarına, Delegelerimize, Üyelerimize, kuruluştan bugüne partimizin çeşitli kademesinde görev alan tüm teşkilat mensuplarımıza, Muhtarlarımıza, STK ve Oda Başkanlarımıza şimdiden verecekleri destekleri için şükranlarımı sunuyorum. Takdir” Allah’tandır Rabbim mahcup etmesin inşallah.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.