DOLAR
32,5782
EURO
34,7958
ALTIN
2.507,60
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
28°C
Batman
28°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
26°C
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Açık
29°C
Salı Açık
30°C

Deprem Bölgesine Konteyner Desteği

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla İl Müdürlüğümüz tarafından deprem bölgesine gönderilen konteyner sınıflar Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesine ulaştı.

Deprem Bölgesine Konteyner Desteği
REKLAM ALANI
23.03.2023 12:53
285
A+
A-

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla İl Müdürlüğümüz tarafından deprem bölgesine gönderilen konteyner sınıflar Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesine ulaştı.

Barınmadan gıdaya, arama-kurtarmadan destek organizasyonlarına kadar her alanda faaliyet gösteren İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz, depremin yıkıcı etkisine karşı vatandaşlarımıza destek olmaya devam ediyor. Son olarak, okullarımız tarafından düzenlenen kermeslerden elde edilen gelirle alınan konteyner sınıflar, Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesindeki deprem bölgesine ulaştırıldı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak depremin ilk anında itibaren destek çalışmaları aralıksız sürdükleri ifade eden İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mahmut KURTARAN, bu hayırlı çalışmada emeği geçen herkese teşekkür etti.

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mahmut KURTARAN: “Kahramanmaraş’ın yürekleri sarsan depremi, birçok vatandaşımızın hayatını derinden etkiledi. İnsanlarımızın acısı, yüreklerimizde ayrı bir yara açtı. Ancak bu zorlu süreçte, hepimiz el ele vererek, birbirimize destek olarak, dayanışma ve sevgiyle bir arada olmanın gücünü hissettik.

İşte tam da bu noktada, İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak depremin ilk anından itibaren bütün imkanlarımızı seferber ettik. Deprem sonrası günler boyunca, gece gündüz demeden, tüm ekip arkadaşlarımızla birlikte hareket ederek, yardımların en hızlı ve en doğru şekilde ulaştırılması için çalışmalar yürüttük.

Son olarak okullarımızın düzenlediği kermeslerin gelirleri ile aldığımız konteyner sınıfları Kahramanmaraş ili Göksun ilçesine ulaştırdık. Deprem bölgesindeki öğrencilerimizin ve deprem bölgesinden ilimize gelen öğrencilerin eğitimlerinin aksamaması ve her şart altında eğitime devam etmeleri için yaptığımız çalışmalar aralıksız devam edecek.

Bu zorlu süreci birbirimize destek olarak, dayanışma ve sevgiyle el ele vererek aşacağız. Bu hayırlı çalışmada emeği geçen tüm okul yöneticilerine, öğretmenlere, öğrencilere ve özellikle bizi yalnız bırakmayan velilere teşekkür ediyoruz.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.