DOLAR
32,5521
EURO
34,7644
ALTIN
2.493,15
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Parçalı Bulutlu
30°C
Batman
30°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
28°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
26°C
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Açık
29°C

Çay Mahallesi’ne Yeni Park Müjdesi

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, “Yerinde İletişim, Yerinde Çözüm” sloganıyla başlattığı Mahalle Buluşmalarının ikincisini Çay Mahallesi’nde gerçekleştirdi.

Çay Mahallesi’ne Yeni Park Müjdesi
REKLAM ALANI
22.01.2023 10:31
226
A+
A-

Çay Mahallesi Taziye Evi’nde gerçekleştirilen mahalle buluşmasına; Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, il protokolü, belediye başkan yardımcıları, belediye birim müdürleri, kamu kurum müdürleri, Çay Mahallesi sakinleri ve Çay Mahallesi Muhtarı Niyazi Alpe katıldı. Çay Mahalle Buluşması’nda Muhtar Niyazi Alpe ve mahalle sakinlerinin imar, kanalizasyon, yol, kaldırım, asfalt, numarataj, ekmek büfesi, doğalgaz, elektrik, yeşil alan ve park, çocuk oyun grubu, sokak aydınlatması gibi görüş, talep ve sorunlarını dinleyen Vali Canalp, ilgili birim müdürlerine talimat vererek talep ve sorunların değerlendirilmesini ve gereğinin ivedilikle yapılmasını istedi.

“YENİ OSB ALANLARINA İHTİYAÇ VAR”

Vali Canalp, Çay Mahallesi’nde ziyaret ettiği her noktada ve Mahalle Buluşması’nda sık sık kendisinden iş isteyenlerle karşılaşınca “Bu işin çözümü yeni OSB alanlarının planlaması. Gençlerimiz ve kadınlarımızın buralarda istihdam edilmesi gerekiyor” dedi.

YENİ PARK MÜJDESİ

Tüm gün boyunca Çay Mahallesi’ndeki kurumları ve esnafı ziyaret eden Canalp, okul ziyaretlerinde ise miniklere karnelerini verdi. Mahalle sakinleri ve çocuklar tarafından coşku ile karşılanan Canalp, Çay Mahallesi’ne yeni bir parkın yapılacağı müjdesini de verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.