DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
26°C
Batman
26°C
Az Bulutlu
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Açık
29°C
Salı Açık
30°C
Çarşamba Az Bulutlu
31°C

‘KOMŞUM PROJESİYLE’ SICAK YEMEK DESTEĞİ

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Yurt Hizmetleri Müdürlüğü, 3 öğrenci yurdundan ‘Komşum Projesini’ daha yaygın bir şekilde yapmaya başladı.

‘KOMŞUM PROJESİYLE’ SICAK YEMEK DESTEĞİ
REKLAM ALANI
24.12.2022 16:17
277
A+
A-

Daha önce Seyyid Bilal Erkek Öğrenci yurdu ve Süveybe Ana Kız yurdunda hayata geçirilen, ‘Komşum Projesi’, Batman Kız Yurdunda da başlatıldı.

10 ÖĞRENCİ GÖNÜLLÜ OLDU

Batman Kız Yurdundan 10 kişilik gönüllü öğrenci grubuyla, ‘Komşum Projesine’ başladıklarını belirten Yurt Hizmetleri Müdürü Nurettin Gültekin; “Gençlik ve Spor Bakanlığımızın başlatmış olduğu, ‘Komşum Projesini’ 3 yurdumuzda da hayata geçirdik. Peygamber Efendimizin ‘Komşusu Açken tok yatan, bizden değildir’ sözlerini hepimiz kalbimizde hissetmeliyiz. Yurt bölgesinde ihtiyaç sahibi ailelerimize kalan temiz ve hijyenik yemeklerimizi düzgün bir şekilde gönüllü öğrencilerimizle paketleyip, evlerine ulaştırıyoruz.  Destek verdiğimiz aile sayısı yemeklere orantılı olarak artıp azalabiliyor. Amacımız hem israfın önüne geçmek, hemde ihtiyaç sahibi ailelerimizin yüzünü güldürmektir. Dileğimiz Komşum Projesinin Batman ve Türkiye genelinde farklı kurumlara da örnek olmasıdır.” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.