DOLAR
32,5314
EURO
34,9862
ALTIN
2.434,70
BIST
9.797,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
32°C
Batman
32°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
32°C
Cumartesi Az Bulutlu
33°C
Pazar Açık
33°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

“BÖLGENİN GIDA MERKEZİ OLACAĞIZ”

Batman Gıda Toptancıları Derneği Başkan Yardımcısı Kadri Ceylan, Yönetim Kurulu Üyeleri Şafi Dağ ve Sait Kaya, BHA Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Mirpaşa Seyrek’i gazete ofisinde ziyaret ettiler.

“BÖLGENİN GIDA MERKEZİ OLACAĞIZ”
REKLAM ALANI
25.12.2022 14:16
409
A+
A-

Batman Gıda Toptancıları Derneği Başkan Yardımcısı Kadri Ceylan, Yönetim Kurulu Üyeleri Şafi Dağ ve Sait Kaya, BHA Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Mirpaşa Seyrek’i gazete ofisinde ziyaret ettiler.  Başkan Yardımcısı Ceylan, 220 dönem üzerinde yapmayı planladıkları ‘Toptancılar Sitesi’ için özel imar iznini sabırsızlıkla beklediklerini söyledi.

“2 BİN KİŞİ İSTİHDAM EDİLECEK”

Toptancılar sitesinde kooperatif sistemiyle 120 devasa işyeri kuracaklarını belirten Başkan Yardımcısı Ceylan; “220 dönüm arazi satın alıp 120 işyeri açmayı planlıyoruz. Özel İmar sorunumuzun çözülmesi için Sayın Valimiz Ekrem Canalp ve tüm kurumların desteğini bekliyoruz. Kendi imkânlarımızla 220 dönüm arazi aldık üzerine 120 iş merkezi inşa edeceğiz. Sitemiz yaklaşık 500 milyon TL’ye mal olacak. Site hizmete girerse, bölgenin gıda merkezi haline geleceğiz. Onun için bu projeyi önemsiyoruz. Toptancılar sitesinde en az 2 bin kişinin düzenli bir şekilde istihdam edilmesinin yanı sıra, dolaylı olarakta 20 bin kişiye ekmek kapısı olacak. Bunun için biz Dernek olarak elimizi taşın altına koyduk. Projemizin gecikmesi bizleri ciddi anlamda mağdur edecektir. Bunun yanı sıra merkezdeki toptancı esnaflarımızda, kentin dışında daha düzenli ve kurumsal hizmet etmeye başlayacaklar. Şehri merkezi de rahat bir nefes alacaktır.” diye konuştu. Ceylan ayrıca, önümüzdeki süreçte destek için BATSO, BESO, Esnaf Sanatkârlar, Esnaf Kefalet Kooperatifi, Şoförler Odası ve bütün odaların desteğini yanlarına almak istediklerini belirterek, kentin dinamiği olmak istediklerini de sözlerine ekledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.